VIDEOIGRE

Need For Speed ‘Unbound‘: Stiže 2. prosinca s vrhunskom grafikom i najrealističnijim autima

Poput većine drugih nastavaka poznate videoigre, igrači će započeti s malo resursa i napredovati na sceni uličnih utrka

Need For Speed: Unbound

 YouTube Screenshot

EA Games upravo je predstavio potpuno novi Need For Speed pod nazivom "Unbound". Novi nastavak poznatog naslova spaja poznate značajke s dramatičnom grafikom. "Dolaze najrealističniji automobili u povijesti franšize u kombinaciji s aspektima ulične umjetnosti, po čemu se novi Need For Speed itekako izdvaja", kažu iz kompanije.

Poput većine ostalih nastavaka poznate videoigre, igrači će započeti s malo resursa i napredovati na sceni uličnih utrka. Definirajući događaj uključuje pljačku u salonu utomobila koja uključuje neprocjenjiv primjerak. Unatoč toj sličnosti sa starijim naslovima, NFS Unbound obećava "vlastitu priču".

Preuzimanje rizika i samoizražavanje ključne su komponente, a iz EA kažu da sada u NFS "dolaze prave posljedice uz rizik kao i nagrade za svaku utrku, odluku ili okladu."

Igrači će također morati odlučiti kako se nositi s vlastitom ozloglašenošću u igri. Kako stvarate probleme po gradu, povećavaju se i nagrade za izbjegavanje policije kao i posljedice ako budete uhvaćeni.

Need for Speed ​​"Unbound" može se prednaručiti do 29. studenog ove godine, a članovi EA Playa moći će igrati 10-satnu probu igre. Članovi EA Play Pro dobivaju istu priliku, ali neće imati vremensko ograničenje. Osim toga, Pro članovi će moći igrati Unbound Palace Edition. Ova verzija nudi dodatne značajke, besplatne automobile i više...

Igra se lansira sa 143 automobila, uključujući i marke poput Lamborghinija, Polestara i Mercuryja. EA je ponudio velike poticaje za one koji se predbilježe. "Igrači koji se sada predbilježe dobit će ekskluzivni paket Unbound sadržaja, uključujući paket efekata vožnje, naljepnice, registarske pločice, bannere, naljepnice i bankovni iznos od 150.000 dolara kada se prvi put pridruže igri".

Need for Speed ​​Unbound je prvi koji ima 4K rezoluciju pri 60 FPS na PlayStationu 5, Xboxu Series X/S i PC-u putem EA aplikacije, Origina, Steam i Epic Game Storea. Cijena osnovne igre iznosi 69,99 dolara (540 kuna), no za Palace Edition potrebno je izdvojiti 10 dolara (77 kuna) više. U maloprodaji i digitalnim izlozima od 2. prosinca 2022.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:50