RESTOMOD

Singer predstavio svoju najnoviju kreaciju: 911 Big Sur je vremenska kapsula u modernom izdanju

Završen je u Horizon plavoj boji u kombinaciji sa Singer Racing narančastim prugama, što je odavanje počasti Gulf Oilu

Singer 911 Big Sur

 Singer

Singer je na svojim društvenim mrežama predstavio svoju posljednju kreaciju. Big Sur je elegantan i profinjen kao što i biste očekivali od poznatih američkih specijalista za 911.

image

Singer 911 Big Sur

Singer

Automobil je završen u Horizon plavoj boji u kombinaciji sa Singer Racing narančastim prugama, što je na neki način odavanje počasti velikom Porscheovom sponzoru Gulf Oilu.

Sponzorova livreja viđena je na legendarnim trkaćim automobilima tijekom 60-ih i 70-ih godina i možda se najbolje pamti na Porscheu 917k. Nijansa plava zatim se nastavlja s unutarnje strane lica duž tunela mjenjača i bočnih pragova.

image

Singer 911 Big Sur

Singer

Kad smo već kod kabine, Singer otkriva da se kupac odlučio za četverosmjerno podesiva električna sportska sjedala, koja su presvučena kožom u boji konjaka s mjedenim ušicama i naslonima za glavu u crnoj boji. Ta kožna završna obrada širi se na stražnja sjedala i prtljažni prostor. Kontrolna ploča nastavlja temu, kao i paneli na vratima.

image

Singer 911 Big Sur

Singer

Ispod haube ovaj model je opremljen Singerovim 4,0-litrenim motorom. Riječ je o modificiranoj verziji 3,8-litrenog motora koji Singer također nudi. Razvio ga je Ed Pink Racing, a Singer ga naziva "konačnim utjelovljenjem atmosferskog boxer šestcilindraša".

image

Singer 911 Big Sur

Singer

Sve u svemu, automobil je sposoban razviti 395 KS (291 kW) i 427 Nm okretnog momenta. Ove brojke prenose se na stražnje kotače putem 5-stupanjskog ručnog mjenjača kojeg je razvio Getrag. 911 Big Sur ubrzava do 96 km/h za samo 3,3 sekunde i do 161 km/h (100 m/h) za 8,2 sekunde. Za cijenu je bolje ni ne pitati...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:39