URADI SAM

Pogodi tko sam, Alfa, ili... Pogledajte čudnu kreaciju snimljenu na parkingu kod Ville d‘Este

Žuti Z4 lišen je većine prepoznatljivih BMW-ovih elemenata i stilskih detalja, uključujući prepoznatljive "bubrega"

BMW Z4 Alfa Romeo tuning

 Helen Wakerley

Na festivalu automobila Ville d'Este izložena su mnoga zanimljiva vozila, ali najčudnija kreacija definitivno je automobil kojeg je na parkiralištu uočila Helen Wakerley. Naime, riječ je o prethodnoj generaciji BMW-a Z4 opremljenog rešetkom Alfa Romea, amblemima i odgovarajućim setom "telefonki".

image

BMW Z4 Alfa Romeo tuning

Helen Wakerley

Žuti Z4 lišen je većine prepoznatljivih BMW-ovih elemenata i stilskih detalja, uključujući prepoznatljive "bubreg-rešetke". Donji otvori na prednjem braniku zadržali su BMW-ov M oblik, ali je u sredini situacija mnogo drugačija, gdje je crna "scudetto" maska presađena s Giulie.

Krajnji rezultat izgleda skoro tvornički is lijepim branikom koji zadržava prednje parking senzore. Dinamičke linije u obliku slova V na dugoj haubi Z4 usmjerene su prema znački Alfa Romea, a kut prednjih svjetala poklapa se sa stranama rešetke. Iskreno, većina ljudi koja se ne razumije previše u automobile lako bi mogla ovaj primjerak zamijeniti s proizvodnim modelom.

image

BMW Z4 Alfa Romeo tuning

Helen Wakerley

Iz profila, aluminijski naplatci s dizajnom s pet rupa izgledaju sjajno na roadsteru sa stražnjim pogonom, posebno sa sivom završnom obradom koja je u kontrastu sa svijetlo žutom isklesanom karoserijom i crvenim čeljustima. Sve je završeno amblemima Alfa Romea na branicima i naljepnicom "Roadster" u otmjenom fontu.

Nažalost, nemamo nijednu fotografiju stražnjeg dijela, ali pretpostavljamo da bi jednostavan amblem Alfa Romea i natpis "Spider" obavili posao. Iako bi Busso V6 bio prikladan izbor za ovaj projekt, ozbiljno sumnjamo da postoje mehaničke modifikacije.

image

BMW Z4 Alfa Romeo tuning

Helen Wakerley

Nejasno je tko bi ili zašto bi išao u ovoliki opseg modifikacija kako bi svom Z4 dao talijanski štih, ali očito je da je utrošeno dosta vremena, vještina i novca da se postigne ovaj rezultat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 19:49