AUKCIJA

Ovo je najjeftiniji Lambo Aventador Ultimae od 780 KS na svijetu, kakvih postoji samo 350. Ali, ima jedna ‘caka‘

S obzirom na to da je Lambo obećao napraviti samo 350 primjeraka Ultimae coupea, svaki koji se razbije predstavlja tragičnu priču

Lamborghini Aventador Ultimae

 Copart

Lamborghini Aventador Ultimae iz 2022. pojavio se na oglasu Coparta u SAD s trenutnom ponudom od 221.000 dolara (203.000 eura), ali naravno, postoji caka. Ovaj Ultimae ozbiljno je oštećen u sudaru nakon što je prošao samo 1700 kilometara i na popisu je kod "AO" koji označava oštećenje po cijeloj karoseriji.

image

Lamborghini Aventador Ultimae

Copart

To objašnjava trenutačnu ponudu koja je daleko ispod onoga za što su drugi Aventadori s Ultimae natpisnom pločicom prodani na Bring-A-Traileru - 500.000 do 800.000 dolara. Te cijene su ekstremne, ali donekle razumljive s obzirom na to da se Ultimae smatra ultimativnim Aventadorom, kao i posljednjim V12 bez kakve električne pomoći.

image

Lamborghini Aventador Ultimae

Copart

Većina oštećenja može se pronaći na stražnjem dijelu, uključujući stražnja svjetla. Obje stražnje gume također nedostaju, a desna felga je iskrivljena. Pretpostavljamo potencijalno oštećenje okvira, koji na automobilu kao što je ovaj, možda nije vrijedan astronomskog računa za popravak.

image

Lamborghini Aventador Ultimae

Copart

Sprijeda je također otkinut desni stražnji dio karoserije, pa se pitamo u kakvoj je nesreći ili incidentu sudjelovao ovaj automobil. Iznutra se čini da je kabina besprijekorna i nije bilo vidljivog aktiviranja zračnog jastuka, ali ploča s instrumentima ukazuje na kvar parkirne kočnice.

image

Lamborghini Aventador Ultimae

Copart

S obzirom na to da je Lamborghini obećao napraviti samo 350 primjeraka Ultimae coupea, svaki koji se razbije predstavlja tragičnu priču. Srce ove zvijeri je njegov V12 koji proizvodi više od 770 KS. Iako je plug-in hibrid Revuelto bolji od Aventadora Ultimae u nekoliko ključnih područja, potonji je posljednji od vrlo posebne vrste.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:52