SKUPA NESREĆA

I to je moguće: Kako je ovaj skupi i moćni hibridni Ferrari završio na krovu?

Prema australskom The West Australianu, policija tvrdi da je vozač izletio s kolnika, udario u drvo, a zatim se prevrnuo

Nesreća Ferrarija SF90

 Reddit Screenshot

Moderni superautomobili prava su inženjerska čuda. Nevjerojatno su brzi i sposobni no ni oni ne mogu pobijediti zakone fizike, a u ovoj priči vozač Ferrarija SF90 to je otkrio na teži način nakon što je završio izvrnut naopačke nakon nesreće u Australiji.

Nesreća se dogodila u subotu, 6. srpnja u predgrađu Pertha. Fotografije posljedica pokazuju ozbiljno oštećenje jedne strane žutog superautomobila. Iz dostupnih kutova, čini se da je to jedina značajna šteta na bilo kojem dijelu vozila. Naravno, ne možemo vidjeti krov koji je sigurno "vidio bolje dane".

image

Nesreća Ferrarija SF90

Reddit Screenshot

Prema australskom The West Australianu, policija Zapadne Australije tvrdi da je vozač izletio s kolnika, udario u drvo, a zatim se prevrnuo. Vozač i njegov suputnik, koji su oboje u 30-im godinama, nakon nesreće nisu imali vidljive teške ozljede.

Vozač se sada suočava s optužbom za neopreznu vožnju s financijskim posljedicama koje će imati zbog štete na Ferrariju. Novi SF90 uglavnom košta više od 500.000 eura, jasno je da se popravak ovakvog auta "plaća suhim zlatom". Ako bude proglašen krivim za neopreznu vožnju, vozač bi mogao ostati bez osiguranja za auto.

image

Nesreća Ferrarija SF90

Reddit Screenshot

Čovjek koji je navodno bio u autu tijekom nesreće, Farlin Modideen, objavio je post na LinkedInu o incidentu: “Želio sam odvojiti trenutak da podijelim osobne novosti sa svojom mrežom LinkedIn. Nedavno sam sudjelovao u ozbiljnoj nesreći, ali sam srećom prošao neozlijeđen.

Dok se oporavljam od vrtoglavice i bolova u tijelu, nevjerojatno sam zahvalan za svoje sveukupno dobro. Duboko sam zahvalan nevjerojatnim hitnim službama i medicinskim stručnjacima koji su se tako dobro brinuli za mene.

Podrška i ohrabrenje moje obitelji, prijatelja i kolega bili su neprocjenjivi tijekom ovog vremena.”

Nije otkriveno kako se točno nesreća dogodila niti jesu li u njoj sudjelovali još neki vozači.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 16:25