pa kako?

Stanovnici otoka to ne pamte: Auto ostao visjeti s trećeg kata u poznatom turističkom odredištu

Mnogi stanovnici i brojni turisti nisu mogli vjerovati čemu svjedoče, vatrogasci i službe brzo su stigli i nema ozlijeđenih

Auto na trećem katu

Nevjerojatno, ali istinito. Dogodilo se to na povišenom parkiralištu u zgradi na aveniji Ignasi Wallis na Ibizi, kada je neoprezna vozačica u jednom trenutku naglo krenula unatrag probivši zid i zaštitnu ogradu javne garaže na kat, ostavivši automobil da doslovno visi s trećeg kata sa stražnjim kotačima u zraku. Nemila scena dogodila se prošlog tjedna kada je 49-godišnja vozačica uspjela učiniti zaista nemoguće.

Fotografije koje gledate objavila je lokalna vatrogasna služba koja je morala intervenirati nakon nesreće. Prema podacima policije, vozačica se na putu prema izlazu s parkirališta našla licem u lice s drugim vozačem, kojeg je željela propustiti.

No, prilikom vožnje unatrag krivo je procijenila udaljenost od zida i zaštitne ograde te probila barijeru ostavši visjeti s velike visine. Srećom, žena je uspjela sama izaći iz automobila, iako je morala biti liječena od strane hitne službe nakon što je pretrpjela napad tjeskobe i bolove u području vrata, navodi španjolska liječnička služba.

Prebačena je u Dom zdravlja Vila na promatranje. Hitna pomoć samo joj je dijagnosticirala lakše ozljede: "Samo ima malu tjeskobu i malo je boli vrat. Hvala Bogu, ništa joj se nije dogodilo", objasnio je suprug vozačice za novine Ibizan, piše Periodismo del motor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. kolovoz 2024 09:20