SPEKTAKULARNI PROVOD

POŠALJI NAJORIGINALNIJI MAIL i osvoji nezaboravan vikend za dvoje

Pet čitatelja koji nam do 25. studenog 2015. u 12 sati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pošalju poruku s najzabavnijim objašnjenjem zašto bi baš oni trebali s nama putovati u Istru šaljemo s flotom od pet atraktivnih Peugeota u živopisne Bale, gdje će noćiti u hotelu La Grisa

Dugo sanjate savršen vikend, u kojemu ćete se prepustiti čistoj uživanciji? Sad vam se nudi savršena prilika...

U suradnji s Peugeotom za vas smo organizirali vikend iz snova u Istri, koji možete osvojiti slanjem samo jednog maila adresu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Posreći li vam se pri izvlačenju, vi i vaša pratnja naći ćete se među pet parova koji će od 28. do 29. studenog 2015. provesti dva nezaboravna dana krstareći u šarmantnim Peugeotima uzduž poluotoka, uz noćenje u elegantno namještenim sobama La Grisa, najboljeg obiteljskog hotela u Hrvatskoj za 2015.

Savršenu kulisu ponudit će vam živopisni gradić Bale, u cjelosti izgrađenog od kamena i okruženog pitoresknim brežuljcima na kojima se miris mora miješa s mediteranskom vegatacijom, a na izlet vas vodimo u dva šminkerska 208, po jednim gradskim terencem 2008, kompaktnim 308 i raskošnom limuzinom 508. Kako bi vam osigurali zbilja nezaboravan doživljaj vodimo vas u razgledavanje Histrije Aromatice, senzacionalnog botaničkog parka s nepreglednim nasadima smilja i lavande te vlastitom linijom prirodne kozmetike.

Osim toga, organizirali smo i posjet vinariji San Tomasso, ručak u hotelu La Grisa i večeru u restoranu Lav...

Bit će ovo vikend za pamćenje, a ako želite postati dio Autoklubove i Peugeotove karavane ne gubite vrijeme i krenite pisati mail. Isplati se...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 11:45