KAKAV ‘DEAL‘

Kupac ovog penthousea u Miamiju vrijednog 59 milijuna dolara dobit će Aston Martin Vulcan

Penthouse je prizor za vidjeti. Ima 1845 četvornih metara unutarnjeg prostora i zauzima cijeli 63., 64. i 65. kat

Aston Martin Penthouse

 Aston Martin

Aston Martin možda nije u jednakoj jakoj financijskoj poziciji kao neki njegovi konkurenti, ali to ga nije spriječilo da se posljednjih godina odvaži na svijet nekretnina.

Britanski proizvođač automobila bliži se završetku u tornju Aston Martin Residences u Miamiju i još uvijek traži nekoga tko bi kupio penthouse vrijedan 59 milijuna dolara (419 milijuna kuna). Kako bi zasladio posao, Aston Martin će dati besplatan Vulcan onome tko ga na kraju kupi.

image

Aston Martin Penthouse

Aston Martin

Penthouse je prizor za vidjeti. Ima 1845 četvornih metara unutarnjeg prostora i zauzima cijeli 63., 64. i 65. kat. Dodatno, kupac će moći uživati u privatnom prostoru od 680 četvornih metara na otvorenom u kojem se nalazi čak i privatni bazen i spa. Penthouse se sastoji od sedam spavaćih soba i osam kupaonica.

image

Aston Martin Penthouse

Aston Martin

Kupac će također dobiti ograničeno izdanje umjetničke knjige pod nazivom ‘Unique‘ koja uključuje QR kod koji će ga usmjeriti na originalnu glazbu koju je naručio orkestar od 10 članova. Knjiga također uključuje povijesne fotografije Aston Martina i fotografiju kraljice Elizabete II u obilasku tvornice proizvođača automobila.

Unutar troetažnog penthousea nalazi se stakleno stubište izrađeno po narudžbi s rukohvatom inspiriranim detaljima na Aston Martinima, glavna spavaća soba s balkonom, kuhinja i kupaonica s prostranim pogledom na Atlantski ocean i ogromna dnevna soba.

image

Aston Martin Penthouse

Aston Martin

Forbes primjećuje da je samo 10 stanova ostalo neprodano u zgradi od 391 stambene jedinice, uključujući penthouse, plus brojne druge jedinice na nižim katovima. Što se tiče Aston Martin Vulcana, on je jedan od samo 24 primjerka ikad proizvedenih i kada je bio nov, prodan je za 2,3 milijuna dolara (16,35 milijuna kuna). Pokreće ga 7,0-litreni atmosferski V12 koji ispumpava preko 820 KS i 780 Nm okretnog momenta.

image

Aston Martin Penthouse

Aston Martin

Ostaje nepoznato je li besplatni Vulcan rabljeni primjerak, ali to je jedina logična pretpostavka budući da je hiperautomobil predstavljen još 2016. godine. Tko zna, možda ni njega nisu uspjeli nikada prodati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:10