SVJETSKA PREMIJERA

Američki dizajn za sva tržišta! Ovo je redizajnirani Ranger koji iduće godine stiže u Europu

U cilju unaprijeđenja novog modela Ford je obavio više od 5000 razgovora s vlasnicima Rangera
 Ford

Ford je upravo predstavio redizajniranu izvedbu modela Ranger. 'Najpametniji, najsvestraniji i najsposobniji Ranger ikada' prema tvrdnjama američke marke kupcima će pružiti dodatnu dozu udobnosti, naprednu tehnologiju i poboljšane terenske sposobnosti.

image
Ford

U cilju unaprijeđenja novog modela Ford je obavio više od 5000 razgovora s vlasnicima Rangera i saznao na čemu trebaju raditi.

image
Ford

Aktualni vlasnici očito su zatražili radikalnija dizajnerska rješenja koja je Ford itekako ispoštovao. Agresivna maska, mrki pogled i nabildana mišićava karoserija osigurat će trenutnu prepoznatljivost dok su straga promjene odrađene reda-radi.

Za europske pojmove monstruozni kamionet sada je 50 milimetara širi te ima 50 milimetara dulji međuosovinski razmak čime je profitirala putnička kabina. Uz više komfora za putnike, ogroman napredak ostvaren je digitalizacijom kokpita koji je još do nedavno izgledao zastarjelo.

image
Ford

U sredini je sada SYNC4 sustav sa 10,1 ili 12-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir, a tu je i potpuno digitalna instrument ploča. Kupci su očito tražili i kvalitetnije materijale koje krase putničke modele sa značkom Forda i čelnici marke su ih poslušali.

image
Ford

Detalje o motorizaciji za europska tržišta Ford nije otkrio, no pretpostavljamo da će se nuditi par dvolitrenih dizelaša te 2,3-litreni EcoBoost u spoju s novim 10-brzinskim automatikom.

image
Ford

Novi Ranger bit će dostupan u 180 zemalja diljem svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 06:52