BOGAT PROGRAM

Vesna Pisarović koncertom otvorila čaroban Winter Garden advent na hit lokaciji u Zagrebu

U petak, 9. prosinca, od 18 sati na Radničkoj cesti 21 očekuje vas fantastična zabava na koncertu Jure Brkljače

Vesna Pisarović

 PROMO

U utorak se tražilo mjesto više na velikom koncertu Vesne Pisarović u povodu otvorenja Hilton Winter Garden adventa na Radničkoj cesti. Pjevalo se i plesalo više od dva sata uz najpoznatije Vesnine hitove. Kiša nije pokvarila atmosferu jer je cijeli prostor adventa natkriven.

image

Hilton Winter Garden advent

PROMO
image

Hilton Winter Garden advent

PROMO

Tijekom cijelog adventa organiziran je bogat program na kojem se možete družiti uz ukusne zalogaje, kuhano vino, deserte, zabavu na velikom natkrivenom klizalištu, a posebno izdvajamo čaroban foto korner koji obavezno morate posjetiti i fotografirati se.

Advent na Radničkoj ponovno je hit lokacija za rekreativne klizače i djecu. Naravno da nisu zaboravili na najvažniju sporednu stvar na svijetu - nogomet - koji se prati na velikom ekranu uz animaciju i nagradne igre. Osim velikog klizališta i navijanja za reprezentaciju, ovdje vas očekuje ponuda ukusnih zalogaja, kuhano vino, bogat program koncerata. Već u subotu, 26. studenoga, očekuje vas nastup omiljenog dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki uz voditeljsku palicu Josipe Rupić.

image

Josipa Rupić

PROMO
image

Vesna Pisarović

PROMO

U petak, 9. prosinca, od 18 sati očekuje vas fantastična zabava na koncertu Jure Brkljače.

Ovaj dio Zagreba ovim klizalištem i zabavnim programom postao je omiljeno mjesto za dnevna i večernja druženja. Iskoristite nadolazeći Advent i zabavite se u dobrom društvu obitelji i prijatelja na omiljenoj adventskoj lokaciji u gradu na Radničkoj cesti.

Program adventa možete redovito pratiti na Facebook stranici i webu.

Na Winter Garden adventu možete organizirati svoje privatne i službene proslave i događanja kao i domjenke. Za sve informacije kontaktirajte odjel evenata na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

image

Vesna Pisarović

PROMO
image

Hilton Winter Garden advent

PROMO

Osjetite čarobnu atmosferu na Winter Garden adventu na Radničkoj cesti 21, na velikom klizalištu uz mirise medenjaka, kuhanog vina i ukusnih delicija, fotografirajte se na foto kutku i uronite u božićni ugođaj.

Sve informacije možete dobiti na broju +385 1 6042 730 i e-mailu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 00:59