PORUKA ZAGREPČANIMA

Škoro se javio nakon poraza: ‘Mi smo svjetlo demokršćanstva i konzervativizma, nastavljamo borbu‘

Zahvalio se Zagrepčankama i Zagrepčanima koji su mu u drugom krugu dali 106.300 glasova
Miroslav Škoro
 Dragan Matic/Cropix

Kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba, Miroslav Škoro, koji je jučer u drugom krugu izgubio od Tomislava Tomaševića, na Facebooku se obratio biračima.

Zahvalio im je na povjerenju, pobrojao uspjehe svoje stranke od trenutka kad su izašli na političku scenu i obećao da će se nastaviti "boriti protiv korupcije i klijentelizma".

Škorin status u nastavku prenosimo u cijelosti:

- Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, hvala vam na 106.300 vaših glasova u drugom krugu lokalnih izbora za gradonačelnika Zagreba. Iako to nije bilo dovoljno za uspjeh, iskazali ste nam veliku podršku i povjerenje koje nas obvezuje. To je za nas veliki rezultat, jer, podsjećam, Domovinski pokret osnovan je prije samo godinu dana. Za to vrijeme uspjeli smo osnovati više od 280 ogranaka i podružnica, steći više od 12 tisuća članova, osvojiti 16 saborskih mandata na parlamentarnih izborima te ostvariti svoje ciljeve na ovim lokalnim izborima.

S ponosom možemo reći da je Domovinski pokret ozbiljna politička snaga u Hrvatskoj i važan faktor odlučivanja. Mi smo mlada stranka i pred nama je budućnost. Nastavit ćemo se boriti i imamo svoj jasan put. Mi predstavljamo svjetlo na strani demokršćanstva i konzervatizma u Hrvatskoj i to smo potvrdili ulaskom u drugi krug izbora u našem glavnom gradu.

Dajem vam svoje obećanje da ćemo se nastaviti boriti protiv korupcije i klijentelizma te svoj politički put graditi čuvajući naše vrijednosti i tradiciju. Hvala vam od srca na povjerenju!, napisao je Škoro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:44