PRANJE NOVCA

'VIDI GA KAKO SE BRANI, ISTI JE ŠEŠELJ...' Šarićevi rođaci napravili pomutnju na suđenju kralju kokaina

Darko Šarić
 Peđa Milosavljević/CROPIX

BEOGRAD - Na suđenju balkanskom narkobosu Darku Šariću, bivši šef narko-klana brani se tvrdnjom kako je novac za kupovinu tvrtki u Vojvodini dobio prodajom Štampe njemačkoj tvrtci, prenosi Blic.

- Viđe ga kako se brani, pred sudom je isti Vojislav Šešelj, komentirao je jedan od dvadesetak rođaka i prijatelja koji su pratili suđenjeu srijedu.

- Nisam kriv, rekao je Šarić. - Od prodaje tvrtke sam zaradio 29 milijuna eura i, naravno, nešto sam sakrio, bilo je sve što je Šarić rekao na suđenju za pranje novca, iako je na svojem prvom pojavljivanju na Specijalnom sudu na suđenju za šverc kokaina najavio kako će otkriti s kim je sve surađivao.

Suđenje Šariću srpski mediji opisiju kao ‘okupljanje rođaka,’ što se najbolje vidi po činjenici da se prije samog ročišta stvorila pomutnja.

- Kako je djed? Što radi mali Prle? Je l’ ste prodali konja onog, dobar je bio - samo su neka od pitanja koja su međusobno dobacivali rođaci, raspitujući se za one koji se nisu pojavili na suđenju. Bili su i puni hvale za Šarićev modni izričaj.

- Vidi, molim te, kakve cipele ima. Uvijek je imao odlične. I u Pljevljima je bio čovjek od stila. I košulja mu je, brate, vrh - rekao je jedan od rođaka, prenosi srpski Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 07:15