VIRALNI VIDEO

Urnebesna ruska propaganda ili? Britanka se smrzava pa ju na Tinderu namami bogati Rus, a onda kreće show

Društvenim mrežama počela se masovno dijeliti snimka za koju se tvrdi da je ruska propaganda. Među ostalima ju je podijelio i Geraščenko

Prizori iz snimke koju je podijelio Geraščenko

 Twitter

Društvenim mrežama počela se masovno dijeliti snimka za koju se tvrdi da je ruska propaganda, no moguće je i da se netko samo htio narugati s ruskim vlastima koje svoje građane pokušavaju uvjeriti da u Europi vlada kaos zbog nestašice plina.

Radnja se vrti oko mlade Britanke koju na Tinderu, popularnoj platformi za dejtanje, zavede bogati Rus Svjatoslav.

Naime, snimka, koja započinje natpisom ‘Zima u Velikoj Britaniji, 2023.‘, prikazuje mladu djevojku koja sjedi u mračnoj sobi, s vunenom kapom na glavi i u toploj odjeć, te se smrzava dok tipka po laptopu. Zainteresira ju profil Rusa koji uživa u toploj kupki, ima vruće radijatore, osvijetljeni stan i razbacuje se novcem.

Britanka prihvaća poziv Svjatoslava i odleti za Moskvu. Izabranik ju u stanu dočekuje srdačno, ali u društvu nekolicine oskudno odjevenih žena.

Video je podijelio na Twitteru savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova Anton Geraščenko.

- Ruski propagandisti kažu da će Tinder ovako izgledati u EU: Djevojka koja se smrzava proganja Rusa koji ima struju, grijanje i toplu vodu, ustvrdio je Geraščenko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 22:10