KAOS NA BUBIMIRU

Neviđena blamaža nove američke političke zvijezde: Redari je izbacili iz kazališta, objavljena je i snimka!

Političarka je na društvenoj mreži X napisala da je bila na izvedbi "Bubimira" u kazalištu Buell te da je "kriva za preglasno smijanje i pjevanje"

Lauren Boebert

 Profimedia/

Zastupnica u Zastupničkom dom Sjedinjenih Američkih Država iz redova Republikanske stranke Lauren Boebert i njezina pratnja u nedjelju su udaljeni iz kazališta Buell u gradu Denveru u saveznoj državi Colorado jer je političarka tijekom izvedbe mjuzikla "Bubimir" "pušila elektroničku cigaretu", "pjevala" i "pravila nered", piše CNN.

Snimka koju su načinile sigurnosne kamere dvorani kazališta pokazuje da su njegovi djelatnici prišli Boebert i njezinoj pratnji dok su sjedili u gledalištu. Nakon kraćeg razgovora, Boebert i njezina pratnja ustali su se iz svojoj sjedalica te napustili dvoranu. Kamere koje su pozicionirane drugdje u kazalištu pokazuju da su političarka i njezina pratnja zatim napustili kazalište.

CNN doznaje da su se tri različite osobe požalile na političarkino ponašanje. U izvještaju koje je kazalište poslalo CNN-u stoji da su Boebert i njezina pratnja uznemiravali ljude oko sebe te koristili mobitele. Navodi se i da su bili bučni. Političarka se nakon toga upustila u raspravu s djelatnicima kazališta te im rekla da rade isto što i osobe oko njih. Boebert i njezina pratnja nisu reagirali na upozorenje djelatnika kazališta već su nastavili bučiti.

Djelatnici kazališta političarki su zatim rekli da ona i njezina pratnja moraju napustiti kazalište te da će pozvati policiju ako to ne naprave. Boebert i njezina pratnja prvo su djelatnicima rekli da slobodno pozovu policiju. Međutim, njih su dvoje kazalište napustili prije nego što je policija pozvana.

Kazalište u svome izvještaju koje je sastavilo nakon incidenta nije reklo da se radi o Lauren Boebert jer policija nije intervenirala.

Političarka je u utorak na društvenoj mreži X napisala da je bila na izvedbi "Bubimira" u kazalištu Buell te da je "kriva za preglasno smijanje i pjevanje". "Istina je, uživala sam u ČUDESNOM ‘Bubimiru‘ u kazalištu Buell i priznajem krivnju za preglasno smijanje i pjevanje. Svi trebaju pogledati predstavu i molim vas da mi javite kako završava", rekla je Boebert.

Voditelj Boebertine političke kampanje za Drew Sexton rekao je da političarka odbacuje tvrdnje da je u kazalištu pušila električnu cigaretu. Sexton je međutim rekao da je Boebert mobitelom fotografirala izvedbu, ali samo zato što nije znala da se to ne smije.

Boebert je poznata po tome što je prošle godine prekinula predsjednika SAD-a Joea Bidena dok se obraćao Kongresu. Nakon što je Biden spomenuo da su američki vojnici u Iraku i Afganistanu udisali otrovne plinove u jamama u kojima su uništavali otpad te da su neki zbog udisanja tih plinova kasnije oboljeli i preminuli, Boebert mu je dobacila da ih je on osobno usmrtio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:47