JESMO LI SAMI?

Bijela kuća prvi se puta i SLUŽBENO oglasila o kontaktima s izvanzemaljcima

Savjetnik Obamine administracije priznao je da NASA uzima u obzir mogućnost postojanja izvanzemaljskog života
 outnow.ch

Bijela kuća objavila je da američka vlada nema nikakav dokaz o kontaktu izvanzemaljaca s ljudskom rasom, ali nije odbacila ideju o njihovom postojanju u nekoj dalekoj galaksiji, pišu američki mediji.

Objavljeno izvješće Obamine administracije odgovor je na dvije peticije kojima se zahtijevala službena reakcija Bijele kuće na pitanje o postojanju izvanzemaljaca.

"Američka vlada nema nikakav dokaz o postojanju života izvan našeg planeta niti posjeduje bilo kakvu informaciju o kontaktima izvanzemaljaca i ljudi", izjavio je Phil Larson, savjetnik u Obaminoj administraciji.

Uz to, Larson je izjavio kako ne postoji nikakva provjerena informacija koja bi sugerirala da se dokazi o izvanzemaljcima skrivaju od javnosti.

No savjetnik, koji nije odbacio mogućnost postojanja izvanzemaljskog života, priznao je kako NASA uzima u obzir takvu mogućnost.

Izvješće je objavljeno na vladinoj internetskoj stranici "We the people" , na kojoj se ohrabruju javne rasprave i političke debate, nakon što se putem dviju peticija s ukupno 17 tisuća potpisa od vlade zahtijevalo objavljivanje dokaza o postojanju izvanzemaljaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 20:08