STIGLA I POLICIJA

Turistima u Splitu htio naplatiti vrtoglavi iznos: ‘Kad su se pobunili, izvrijeđao ih je i prijetio da će ih izudarati!‘

Putnici su Amerikanci koji su se vozili iz Trajektne luke do Aerodroma. Zatekao ih je račun od skoro 180 eura, pobunili su se
 Dalmacija Danas

Svake godine ista priča u turističkoj sezoni u Splitu. Svako malo javi se netko od putnika šokiran cijenama taksi usluge, piše Dalmacija Danas. Iako smo već ušli i u podsezonu, cijene ne jenjavaju, a splitski taksisti su prepoznali gdje je ‘plodno tlo‘.

Najnoviji primjer je usluga od jutros kada je taksist vožnju od Splita do zračne luke naplatio 172 eura i 94 centa.

image
Dalmacija Danas

Nemili događaj portalu Dalmacija Danas ispričao je čitatelj koji se našao na mjestu događaja te im je ustupio i fotografije.

"Putnici su Amerikanci koji su se vozili iz Trajektne luke do Aerodroma. Zatekao ih je račun od skoro 180 eura, pobunili su se.

Taksist je pozvao policiju, a zatim je vrijeđao putnike i prijetio im da će ih udariti šakom. Ovo je više sramotno, jedni te isti taksisti svaki dan pljačkaju ljude i zarađuju dnevno do 2000 eura", govori nam čitatelj.

O navedenom događaju novinari su upitali splitsku policiju.

"U nedjelju u 9 sati i 30 minuta zaprimili smo dojavu zbog nesporazuma oko plaćanja usluge. Policijski službenici su u kratkom roku stigli na mjesto događaja, odnosno na stari terminal u Zračnoj luci.

Međutim, nije bilo potrebe za intervencijom budući da su sudionici sami riješili situaciju. Dakle, nije se radilo o nikakvom narušavanju javnog reda i mira, stoga nije bilo potrebe za daljnjim postupanjem", kazala je za Dalmaciju Danas Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, piše Dalmacija Danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:34