SVE JE SNIMIO

Nizozemac u Hrvatskoj pozvao taksi, dva sumnjiva tipa izdala mu vrtoglav račun: ‘Prepao sam se, platio sam sve!‘

Splićanin je saznao i tko su vozači, ali ne planira izlaziti s identitetima u javnost, pošto ne želi probleme. Također, inzistira na anonimnosti

Taksi

 /Slobodna Dalmacija

Da splitski taksisti vole (pre)dobro naplatiti svoje usluge, svi već znaju.

Ipak, njihova poduzetnička inovativnost se razvija iz dana u dan, pa je sve to skupa ponekad i pomalo teško pratiti, piše Slobodna Dalmacija.

Najnovija priča o njihovim poslovnim uspjesima dolazi od danas, 21. kolovoza. Naime, u ranim jutarnjim satima, oko 2:30 sati, je Nizozemac Daan Visscher izašao iz noćnog kluba Vanilla i tražio prijevoz do smještaja.

Prišao mu je crni kombi marke Mercedes iz kojeg mu je vozač ponudio svoje usluge transporta. Nakon što je Nizozemac prihvatio, u vozilo je, na suvozačevo mjesto, zasjeo još jedan mlađi muškarac tamne kovrčave kose.

Visscher je napravio i kratku snimku aktera sa stražnjeg sjedišta.

Nakon što se prevezli Visschera do željene točke na Kili, izdali su mu račun na iznos od - 289 eura! Riječ je o vožnji od šest i pol kilometara.

- Gost mi je doživio grubo i neugodno iskustvo. Ovo mu je prva noć u Splitu i otišao je u klub Vanilla. Iza izlaska, sjeo je u taksi vozilo s ćelavim vozačem. No, onda im priključio i taksistov prijatelj, s ciljem da mu mogu naplatiti vožnju koliko žele, pa čak i zaprijetiti. Prestrašen od strane njih dvojice, platio je karticom i napustio vozilo - javlja nam vlasnik apartmana u kojem je Nizozemac odsjeo.

Splićanin je saznao i tko su vozači, ali ne planira izlaziti s identitetima u javnost, pošto ne želi probleme. Također, inzistira na anonimnosti.

Na računu se vidi da je subjekt koji nudi ovakve interesantne tarife Taxi usluge Kaštel Sućurac, piše Slobodna Dalmacija.

image

Račun taksi

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:01