POGLEDAJTE SNIMKE

Snažno nevrijeme poharalo Zagorje, pala tuča veličine lješnjaka: ‘Kao smak svijeta, u sekundi je krenulo!‘

DHMZ je za danas najavio kišu i moguća grmljavinska nevremena...

Nevrijeme u Zagorju

 Zagorje.com/

Jaka tuča veličine lješnjaka jutros je oko 8:15 sati pogodila dijelove Hrvatskog zagorja. Tuča je padala na području Zaboka, Velikog Trgovišća, Oroslavja i Svetog Križa Začretja te dijelovima Krapinskih Toplica i Luke, javlja Zagorje.com.

- Bila je poprilično jaka i intenzivna. Nažalost, uništila nam je sve cvijeće na groblju, ispričala je čitateljica za Zagorje.com.

Čitateljica iz Zaboka je za 24 sata rekla da je vjetar nosio sve pred sobom i da je oluja krenula u sekundi. ‘Tegle s cvijećem više nemamo, ovo je kao smak svijeta‘, ispričala je.

image

Tuča u Zagorju

Zagorje.com/
image

Tuča u Zagorju

Zagorje.com/
image

Tuča u Zagorju

Zagorje.com/
image

Tuča u Zagorju

Zagorje.com/

DHMZ je za danas najavio kišu i moguća grmljavinska nevremena.

Umjereno do pretežno oblačno i vjetrovito, povremeno s kišom. Mjestimice će biti obilnije oborine te izraženijih pljuskova i grmljavine, osobito na Jadranu i krajevima uz njega. U drugom dijelu dana postupno smanjenje naoblake. Umjeren jugozapadni i južni vjetar, ponegdje i jak, od sredine dana u okretanju na sjeverozapadni, uz prolazno olujne udare. Na Jadranu jako i olujno jugo i južni vjetar u okretanju na jugozapadnjak, poslijepodne i sjeverozapadnjak te prema kraju dana u slabljenju. Najviša dnevna temperatura većinom od 19 do 24 °C, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za današnji dan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 07:49