OBRAČUN NA FEJSU

Nakon što je Butković objavio da će predsjednik sutra podnijeti ostavku, oglasio se Milanović! U komentarima ga napali

Više od tri tjedna traje okršaj između Butkovića i Milanovića, koji se svakodnevno uvredama i optužbama ‘časte‘ na Facebooku

Milanović

 /Facebook/YouTube

Nakon što je ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković jutros na Facebooku objavio kako predsjednik Zoran Milanović u petak namjerava dati ostavku, što je prozvao ‘potezom očajnika‘, ubrzo se oglasio i sam Milanović.

Međutim, o Butkoviću i njegovoj objavi ovaj put nije bilo ni glasa. Predsjednik je, naime, stavio link na podcast kojeg je snimio sa Željkom Mavrovićem.

"Bavio sam se sportom i nikada nisam bio grub prema slabijima od sebe. Tako je i danas…", napisao je Milanović u opisu objave, a u komentarima su ga odmah napali:

"Onda su danas očito svi jači od Vas, iz Vaših ustiju širi se kloaka javnim prostorom", "A narikače nisu slabije ili ?", "S kojim sportom ako se smije znat??? Bacanje pljočke ili kamena s ramena??", nizali su se u objavama nezadovoljni građani.

Podsjetimo, više od tri tjedna traje okršaj između Butkovića i Milanovića, koji se svakodnevno uvredama i optužbama ‘časte‘ na Facebooku, a sve je počelo kada je Milanović kazao kako je Butkovićev brat nabavio kamione nakon što je Butković postao ministrom te da je tada počeo poslovati s državnim tvrtkama kao podizvođač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:56