VRHUNAC KAMPANJE

Prva reakcija Peđe Grbina nakon tvrdnje da će Milanović sutra dati ostavku: ‘Oleg očito sve zna‘

Butković sve zna osim koje je poruke slao Josipi Rimac, kakve je poslove namještao i kako se u HDZ-u krade lova - kaže Peđa Grbin

Milanović i Grbin

 Goran Mehkek/Cropix

Potpredsjednik Vlade i HDZ-a Oleg Butković jutros je objavio kako će predsjednik Republike i SDP-ov premijerski kandidat Zoran Milanović sutra dati ostavku na mjesto šefa države kako bi, kako Butković tvrdi, pokušao spasiti svoju izbornu kampanju "koja je u rasulu".

- Dobro jutro Zorane, što ja to čujem? Sutra daješ ostavku! Panika, ha? Kampanja ti je u rasulu, krčmar (kako me posprdno zoveš) razotkrio te kao lažova i sada tražiš šok terapiju da probaš napraviti preokret. Ali imaš jedan veliki problem, Zorane. Ti si pročitana knjiga - napisao je Butković na Facebooku.

Butkovićeva objava - koja, jasno, može biti i obično "trolanje" političkih konkurenata - izazvala je veliku pažnju javnosti, a njegovu objavu za Jutarnji list komentirao je predsjednik SDP-a Peđa Grbin.

- Oleg Butković sve zna osim koje je poruke slao Josipi Rimac, kakve je poslove namještao i kako se u HDZ-u krade lova. A pošto sve zna, neka sam objašnjava svoje objave na Facebooku - rekao nam je Grbin komentirajući Butkovićeve tvrdnje da će Milanović sutra dati ostavku na dužnost predsjednika Republike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:02