VELIKI DOBITAK

‘Evo kako sam birao brojeve, a znam i na što ću potrošiti novac!‘: Presretni Zagrepčanin slavi nakon izvlačenja Eurojackpota

‘Ne razmišljam o tome da mi je nedostajao jedan broj. Možda drugom prilikom‘, rekao je dobitnik

Eurojackpot, ilustracija

 Eurojackpot, Ilustracija/Eurojackpot, Ilustracija

U 46. kolu igre Eurojackpot jedan je Zagrepčanin osvojio dobitak 5+1 od 147.685,20 €, a riječ je o igraču koji rijetko igra na internetu i uglavnom uplaćuje na prodajnom mjestu.

- Tog sam petka stigao kući i više mi se nije izlazilo pa sam odlučio okušati sreću i online - rekao je igrač koji ne krije oduševljenje zbog osvojenog iznosa i ne razmišlja o činjenici da mu je nedostajao samo jedan broj do glavnog dobitka.

- Iako je ovo jedan od nižih dobitaka 5+1, jer dostižu vrtoglave iznose, itekako me veseli, no ne razmišljam o tome da mi je nedostajao jedan broj. Možda drugom prilikom – rekao je dobitnik koji će nastaviti s igrom.

Igrač kaže kako uglavnom igra Eurojackpot i Loto 7 iz zabave i bez opterećenja.

- Uplatio sam tog petka dvije kombinacije: jednu u kojoj su uvijek isti brojevi te jednu u kojoj biram brojeve kako mi dođe, a upravo je ta kombinacija bila i dobitna - kaže sretni dobitnik.

Dan kasnije na isti je način odlučio uplatiti i Loto 7.

- Krenuo sam uplatiti sedmicu i vidio nekakvu poruku, no to sam zanemario i nastavio s uplatom te ugasio računalo. Nakon nekog vremena, kopkala me poruka te sam ponovno upalio računalo i kad ono… Stvarno sam dobio - dodao je kroz smijeh simpatični Zagrepčanin koji je već napravio planove za dobitak.

- Malo za radove na kući, malo obitelji i nešto za buduće dane - zaključuje sretni dobitnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:30