SIMPATIČNI DOBITNIK

Dobrodušni hrvatski umirovljenik osvojio 200.000 eura na Eurojackpotu: ‘Znate što me pitala supruga?‘

Simpatični dobitnik redovito igra Eurojackpot i vodi vlastitu evidenciju izvučenih brojeva, koje onda po osjećaju promijeni i iskoristi za svoje kombinacije

Ilustracija

 Hrvatska lutrija

Ovaj tjedan na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije stigao je sretni dobitnik iz Ogulina, koji je 18. kolovoza na Eurojackpotu osvojio 200.778,30 eura.

- Imao sam dobar osjećaj taj dan - započinje svoju priču dobrodušni umirovljenik kojeg je samo jedan broj dijelio od osvajanja Jackpota.

- Ustao sam rano pa sam kao i obično pogledao rezultate Eurojackpota na mobitelu. Kada sam shvatio što sam sve pogodio, nisam se odmah odao - kroz smijeh je ispričao dobitnik.

- Dok sam gledao brojeve, supruga me pitala jesam li što pogodio, a ja sam joj samo odgovorio – nešto će biti.

Simpatični dobitnik redovito igra Eurojackpot i vodi vlastitu evidenciju izvučenih brojeva, koje onda po osjećaju promijeni i iskoristi za svoje kombinacije. A prisjetio se i kako je to bilo kada je on počeo igrati, prije 60 godina: ‘Kad sam počeo igrati, brojevi su se još rukom upisivali na listiće, a čim je stigao u Hrvatsku, prebacio sam se na Eurojackpot“.

Svoj dobitak podijelit će s obitelji, a igračima Hrvatske Lutrije poručuje: ‘Samo budite uporni i igrajte!‘.

U istom kolu Eurojackpota još su dva sretna dobitnika iz Hrvatske osvojili dobitak 5+0. Svoje listiće uplatili su na internetu te na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Vodicama. Jedan od njih je rekao Hrvatskoj lutriji kako, za razliku od dobitnika koji je pogodio 5+1, nije imao osjećaj da će osvojiti veliki dobitak. Zato je ostao ugodno iznenađen kad je saznao da je baš njegov listić donio iznos od 75.486,40 eura.

- Prijatelj je provjeravao moj listić, ali ja nisam mogao vjerovati da sam dobio pa sam morao sam provjeriti još jednom.

Istaknuo je da Eurojackpot brojeve bira nasumično, bez pravila, a na pitanje što će prvo napraviti s dobitkom, odgovorio je da će ‘popiti kavu‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:28