‘MAD MAX‘ IZ ZAGREBA

Ovo je tip koji je napravio rusvaj od Sesveta do Rudeša: Glava mu je zamotana bijelim povezom

Kazneno je prijavljen za obijesnu vožnju, prisilu prema službenoj osobi te dovođenje u opasnost života i imovine
 Vanesa Pandzic/Cropix

Da je ostao smiren i dozvolio policiji da ga legitimira i ispiše mu kaznu zbog neregistriranog vozila kojim je upravljao bez registarskih pločica u utorak oko 21.45 sati, 26-godišnji Sesvečanin Vid D.K. ostao bi tek bez par stotina eura kolika je visina kazne.

No, s obzirom na jurnjavu u crvenoj Ford fiesti od 60 konjskih snaga na koju se odlučio pa je sumanuto jurišao od sesvetskog Jelkovca po Zagrebačkoj obilaznici A3 sve do čvora Jankomir, gdje se spustio u zapadni dio grada i nastavio dalje bježati policijskim patrolama sve do Rudeša, gdje je nakon 40-ak prijeđenih kilometara sletio s ceste, posrnulom vozaču se loše piše.

Manji od makova zrna, 27-godišnjak je maloprije u pratnji policajaca doveden na ispitivanje u prostorije Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu. Lice je odlučio zaštititi kapuljačom koju si je uz pomoć policajaca navukao preko glave a koja mu je, inače, zamotana bijelim povezom.

image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix

Zagrebačka policija je provela kriminalističko istraživanje te nepopravljivog starog policijskog znanca ponovno kazneno prijavila za šarolik spektar prijava zbog potjere koja je zaintrigirala stotine stanovnika metropole i u kojoj su oštećena dva policijska vozila u koja se zabio i usput ozlijedio lakše dvojicu policajaca.

Kazneno je prijavljen za obijesnu vožnju, prisilu prema službenoj osobi te dovođenje u opasnost života i imovine na štetu policajaca.

Po dovršetku istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku.

image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix
image

Privođenje mladića koji je bježao policiji, na ispitivanje u tužiteljstvo

/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:00