UŽAS

MJESNI DIMNJAČAR ŽIV IZGORIO U SVOM VOZILU 'Nismo mogli prići autu, bio je strašan požar! Vatra se brzo širila, a onda je sve eksplodiralo'

 
 Robert Fajt / CROPIX

Muškarac iz karlovačkog mjesnog odbora Ladvenjak-Selišće izgorio je u požaru Opela koji je planuo u noći na nedjelju u obližnjem selu Vukmanić.

Vrlo vjerojatno se radi o mjesnom dimnjačaru B. K. (50), međutim, to u nedjelju nitko nije mogao sa sigurnošću potvrditi. Vozilo i vozač izgorjeli su na mjesnom putu na lokalnoj prometnici nekoliko desetaka metara nakon posljednje kuće u selu. Taj put vodi u šumu. Prvi su na požarište priskočili članovi obitelji Vukelić.

- Prvi se probudio moj sin, a onda je on probudio mene. Požar je bio toliko jak da nismo mogli napraviti ništa. Sin koji je to vidio prije mene kaže da je buktjelo iznutra, znači iz kabine vozila, a ne ispod poklopca motora, ali se vatra brzo proširila. Nismo mogli prići jer je od visoke temperature ubrzo došlo do eksplozije rezervoara, a počele su pucati i gume. Dok su došli vatrogasci, već je sve progutala vatra - kaže nam mještanin Zdenko Vukelić.

Nema tragova koji bi ukazivali da se dogodila prometna nesreća, jer se vozilo zaustavilo na samoj cesti. Isto tako, sasvim je izvjesno da je do zapaljenja došlo u vožnji nekih pedeset metara prije zaustavljanja jer je nekoliko komada s vozila tamo policija evidentirala.

Gotovo je sigurno isključeno da je riječ o ubojstvu te se razmatraju druge dvije opcije, odnosno da je radi o nesretnom slučaju ili pak samoubojstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:32