POLICIJA PROVODI OČEVID

HOROR NA CESTI U OKOLICI KARLOVCA U ranim jutarnjim satima izgorio automobil, a u njemu i jedna osoba

 
 Robert Fajt / CROPIX

Jedna osoba smrtno je stradala u automobilu na lokalnoj prometnici u mjestu Vukmanić nedaleko Karlovca. Ona je izgorjela u vozilu koje je također izgorjelo, javila je jutros policija, koja je dojavu zaprimila u 4.27 sati.

Okolnosti događaja nisu poznate, više će se znati nakon policijskog očevida koji se provodi na mjestu događaja i istrage koja će uslijediti.

Policija je u redovitom priopćenju potvrdila da je u Vukmaniću izgorjelo vozilo marke Opel karlovačkih registracijskih oznaka.

FOTOGALERIJA: Izgorio automobil i osoba u njemu

- Jutros u 04.27 sati zaprimljena je dojava da je uz cestu na području Vukmanića izgorio osobni automobil Opel karlovačkih registarskih oznaka. Požar su ugasili vatrogasci te je nakon toga u vozilu uočeno mrtvo tijelo za sada nepoznate osobe. U cilju utvrđivanja uzroka požara i svih okolnosti ovog događaja na mjestu događaja policija provodi očevid, priopćili su iz policije.

Vozilo je zaustavljeno posred uske prometnice na kraju sela koja vodi prema šumi, te ne izgleda kao da bi se moglo raditi o prometnoj nesreći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 12:21