JEZIVO OTKRIĆE

Žena se ujutro spustila u kuhinju i na ormariću pronašla - odbačenu zmijsku kožu

Video je pogledan gotovo 23 milijuna puta, a dva dana nakon objave njegova je autorica otkrila gdje je zmija koja joj je ušla u kuću

Zmijska koža

 TikTok screenshot

Postoje prizori koji nisu dragi čak ni onima koji zaista jako vole životinje. Recimo, ako ujutro, prije doručka, na kuhinjskom ormariću pronađete odbačenu zmijsku kožu, koja se tu ‘stvorila‘ tijekom noći, to je kao da ste naišli na garanciju da će vam taj dan biti loš. Zašto? Jer je vrlo vjerojatno vlasnica te odbačene kože još uvijek u vašem domu i vjerojatno ćete je upoznati u trenutku kada niste baš spremni za to. Ako smijemo predviđati, rekli bismo da će se to dogoditi dok se tuširate ili ležite u krevetu u polusnu, jer su to mjesta na kojima baš i ne želimo susresti nepozvane goste.

Jedna TikTokerica doživjela je upravo to (prvi dio, jasno, ne i upoznavanje) i zbog toga je snimila video u kojem je svima objasnila zbog čega nije dobra ideja preseliti u američku saveznu državu Arizonu.

- Škorpioni, pauci, otrovni gušteri, zmije, samo recite što, imamo mi sve. Mislim da smo kao mala Australija, samo nemamo ocean - našalila se.

Dva dana nakon objave videa koji je odmah postao viralan i koji je pogledan gotovo 23 milijuna puta, pojasnila je o kojoj se zmiji radi i kako je priča završila.

- Bila je to neotrovna zmija. Izašla je van kroz garažu i sada je vani - napisala je.

@sedonaskyxo Scorpions, spiders, venomous lizards, snakes, you name it. We’re like a mini Australia but no ocean ? ##fypシ##fyp##lol##foryou##arizona##snakes ♬ original sound - Sedona
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 20:14