KOJI DUO!

Video psa koji pomaže mački da preskoči ogradu pogledan gotovo sedam milijuna puta! Evo zašto

Gurao ju je njuškom, a pomogao joj je i šapama. Sve s ciljem da ignoriraju zabrane
 Facebook

Psi i mačke se ne vole? To je stari mit kojeg svako malo opovrgnu kakav pas i mačka koji se beskrajno vole. Uobičajeno je da vidimo snimke na kojima mačka liže psu njušku ili se stisne uz njega dok spava, no našli smo i jedan malo drugačiji dvojac. Nema kod njih nježnosti - taj duo ujedinjen je oko drugačije stvari: bijega.

Na snimci vidimo psa koji pomaže mački da se popne preko ograde. Riječ je o rešetkama koje su vlasnici kuće ostavili upravo zato da spriječe svoje ljubimce da idu na kat. Je li tome prethodilo kakvo loše iskustvo ili ne, nije poznato, no jasno je kako se složni duo naumio probiti na kat. Ograda? To je samo fizička prepreka - njihova snaga je u nečemu drugome: zajedništvu.

Mačka je, naime, odlučila prijeći preko ograde, a pas joj pomaže u tome. Odnosno, pokušava: mačka je, mora se priznati, pomalo bucmasta, tako da je to vjerojatno razlog zašto se nije sama uspjela prebaciti preko prepreke. No, njezin čupavi prijatelj dao je sve od sebe da joj pomogne da se popodne: gurao ju je njuškom, a pomogao joj je i šapicama.

Snimka je pogledana gotovo sedam milijuna puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2022 05:57