ČISTA DOBROTA

Snimka zbog koje plaču ljudi diljem Balkana: Pogledajte kako je čovjek pomogao napuštenoj kujici

Kad je vidio kako je mršava, a i sasvim sigurno ima malene koje doji, morao joj je pomoći koliko može

Ilustracija

 Raul Arboleda/Afp/Profimedia

Svaki put kad pomislimo da u ovom svijetu više nema dobrote i samilosti, trebamo se samo sjetiti da smo mi ti koji je uvijek mogu stvoriti. Malenim činom ljubavi, u ovom velikom svemiru toliko sitnim da je gotovo neprimjetan, jedan čovjek promijenio je dan jedne sirote, napuštene kujice na ulici.

Kupio je sebi ćevape, a onda vidio gladnu, mršavu životinju. Sudeći po njenom izgledu, ima štence koje doji i sad joj je svaki zalogaj hrane još i važniji, jer ne hrani samo sebe. Zbog toga je čovjek odlučio učiniti ono što može - dati joj svoje ćevape i lepinju.

U komentarima snimke koja je pregledana više od 200 tisuća puta jedan je muškarac napisao kako je momak čiji glas čujemo na snimci iz Bihaća. Zove se Amir, kod kuće ima 20 životinja i pomaže više pasa bez doma, koje liječi i hrani. Nije u svemu tome sam, jer mu poznanici i prijatelji doniraju hranu. Dodao je i kako je Amir jedan od starijih volontera, koji cijeli svoj život pomaže životinjama koje su napuštene i život provode na ulici, u teškim uvjetima.

Snimku pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:00