PRISTOJNOST

Nevjerojatan prizor: Ukrajinski psi, napušteni i bez vlasnika, stoje u redu i čekaju hranu

Mnogima se svidjelo kako čekaju, bez pokušaja da netko zgrabi hranu prvi ili da uzme više

Ilustracija

 Alan Wilson/Alamy/Alamy/Profimedia

Prizor je pomalo nestvaran: psi stoje u redu, veoma strpljivo, i nešto čekaju. Još je nevjerojatniji kada otkrijemo kako su to napušteni, ničiji psi, koji tako strpljivo stoje u redu za hranu. Kad je riječ o punjenju želudca, psi nisu poznati po strpljenju, no ovi su, očigledno, iznimka. Fotografiju je na Twitteru objavio filmski producent Nate Mook, a nastala je u ukrajinskom gradu Kramatorsku.

- Nikad nisam vidio prizor poput ovog. Jučer smo, uz vašu pomoć, organizirali punkt za hranjenje pasa. Ova je snimka nastala jutros i na njoj vidimo kako psi strpljivo stoje, čekajući svoj red za jelo - napisao je ispod fotografije.

Ona je mnoge oduševila. Svidjelo im se kako psi čekaju u redu, strpljivo, bez pokušaja da netko zgrabi hranu prvi ili da uzme više.

Nate Mook se od početka rada posebno aktivirao kako bi spašavao životinje u Ukrajini. Osim onih kojima je pomogao da nađu dom van zemlje, dostavljao im je hranu, a sagradio je i sklonište za rakune, koji u toj ratom pogođenoj zemlji često stradavaju i trebaju pomoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 20:28