KOJA IDEJA!

Kako spojiti Orašara i psa u kolicima? Evo kako! Rezultat je presladak...

Fotografima su pozirali balerina Lauren Kot i kujica Cabaret, koja traži dom
 Dancers & Dogs

U ovo doba godine u kazalištima diljem svijeta počinje igrati najpopularniji bijeli balet - Orašar. Kako spojiti bijeli balet i pse s invaliditetom, upitali su se fotografi Kelly Pratt i Ian Kreidich, koji su diljem svijeta poznati po fotografijama koje rade u sklopu projekta Dancers & Dogs.

Pala im je na um sjajna ideja - lokalnom skloništu u St. Louisu obratili su se kako bi ih zamolili da im na snimanje dovedu jednog svog štićenika. Tako je na set došla - Cabaret.

- Udario ju je automobil i ležala je na rubu ceste. Zaista je bila u lošem stanju. Sklonište joj je pomoglo i ona je danas vesela cura, puna ljubavi. Nabavili su joj i kolica, da može u njima juriti naokolo - napisali su uz fotografije koje su objavili, suptilno svojim obožavateljima dajući naznaku da bi jako boljeli da se Cabaret udomi.

Ona je, mora se priznati, sjajno pozirala. Balerina Lauren Kot pozirala je uz nju, odjevena u ulogu koju pleše u Orašaru - vojnika. Na kraju snimanja nije odoljena psećem šarmu, pa je palo i maženje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:05