STRUČNJAK ZA KROKODILE

Ispovijest monstruoznog silovatelja životinja: ‘Počeo sam to raditi s 12 i sad ne mogu prestati. Niti ne želim‘

Na Telegramu je slobodno pisao o svojim jezivim i poremećenim fantazijama

Adam Britton (iza krokodila, lijevo)

 Richard Grande/Afp/Profimedia

Pokvareni stručnjak za krokodile slao je odvratne poruke korisnicima Telegrama pod imenom Monster (Čudovište), hvaleći se kako je još kao dijete mučio male životinje, maltretirao konje kao 13-godišnjak te im je govorio kako je poticao druge da siluju i ubijaju pse.

Adam Britton, 52, priznao je u ponedjeljak na Vrhovnom sudu oko 50 optužbi koje se odnose na zlostavljanje životinja, iživljavanje nad njima i posjedovanje materijala za iskorištavanje djece.

Prema sudskim dokumentima u koje je Daily Mail Australia imao uvid, nekoć cijenjeni akademik i zoolog domogao se čak 42 psa, koja je tijekom dvije godine mučio pred kamerom. Britton je često znao uzeti pse iz obitelji koje su bile prisiljene dati svoje ljubimce zbog posla ili zdravstvenih problema, a jednom je opisao kako je gledao djecu kako plaču dok je odvodio njihove voljene ljubimce.

Uhićen je u travnju 2022. kada je anonimni korisnik interneta primijetio da ženski pas u jednom od njegovih online videozapisa nosi narančasti povodac City of Darwin.

Međutim, tekstovi predani sudu pokazuju da je Britton zlostavljao životinje mnogo prije nego što je uopće bio na radaru lokalnih vlasti. To je. očigledno, trajalo godinama. Njegove žrtve nikome nisu mogle reći što im radi, tako da se on nastavio nekažnjeno iživljavati na njima.

- Oduvijek sam znao da to imam u sebi - rekao je jednom u privatnom razgovoru, piše Daily Mail.

Upravljao je s dva Telegram računa između 2020. i 2022. pod imenima Čudovište i Kerber (troglavi pas u grčkoj mitologiji), koje je koristio kako bi slao snimke zlostavljanja drugim ljudima.

Upravo je u tim razgovorima slobodno govorio o svojim jezivim i poremećenim fantazijama, koje su počele kad je kao dječak odrastao u Velikoj Britaniji.

Jedan razgovor vođen je između kolovoza i prosinca 2021. s korisnikom Telegrama po imenu ‘Gorvaged‘ kojeg je Britton opisao kao ‘bliskog prijatelja‘ zbog njihove zajedničke bolesne opsesije.

- Sjećam se da sam bio sadistički usmjeren prema malim životinjama kad sam imao možda sedam ili osam godina, i to sam potisnuo, ali se stvarno počelo ponovno vraćati u moje fantazije u mojim 20-ima i 30-ima - rekao je Britton, pod pseudonimom Monster.

Bio je samoprozvani ‘zoosadist‘, što znači da je seksualno uživao u okrutnosti prema životinjama. U porukama je napisao:

- ‘Postao sam to kad sam imao... pa, vjerojatno oko 12 godina. Nejasno se sjećam da su me prije toga zanimale životinje, ali tada je postalo seksualno. Počeo sam preskakati ogradu s 13 ili 14 godina i maltretirati konje. Aktivni sadist sam zadnjih 15 godina, kada sam počeo sa svojim ljubimcem, njemačkim ovčarom. Jako sam ga volio - napisao je i dodao kako je, nakon što je prvi put zlostavljao psa, osjećao grižnju savjesti. No, onda je to ponovno napravio i nije mu bilo žao, pa je nastavio sa zlodjelima.

- Ubojstva? S tim sam počeo relativno nedavno. U zadnjih 18 mjeseci.

Daily Mail je objavio screenshotove njegovih poruka, u kojima se nalaze monstruozne stvari.

- Pričao sam s nekim o tome zašto volim nanositi bol psima, jer zaista volim. Nisam ispočetka bio posve siguran, ali sad živim za to. Ne mogu prestati s tim da ih mučim. Zoofilija me uvijek zanimala, ali sadistički dio priče je novi. Istina, uvijek je to bilo u meni, bio sam takav kao dijete, ali sam to potisnuo. U zadnjih par godina sam to pustio i sad se ne mogu zaustaviti. Niti to želim - stoji u jednoj poruci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 10:06