VIDEO

Čovjek kojeg životinje obožavaju: Pogledajte kako mu dolaze vrapci, golubovi i jedna vjeverica

Vidi se da mu sve te životinje vjeruju, što upućuje na to da njihov odnos traje već neko vrijeme
 Facebook screenshot

Ima ljudi koje sve životinje vole. Zlobnici bi rekli da je to zato što ih hrane, u čemu ima istine, no hrana ne kupuje ljubav. Ona samo životinje navikava na to da ih određena osoba hrani. Ako osjete da im ona ne želi dobro, pojest će što imaju i otići od te osobe. Posebno ako ih je nahranila, pa nabilo koji način ozlijedila.

No, čovjek koji sjedi na klupi u parku očito je prema njima dobar. Okupili su se oko njega vrapci, golubovi i jedna vjeverica. Vidi se da mu sve te životinje vjeruju, što upućuje na to da njihov odnos traje već neko vrijeme. Golubovi se brzo naviknu na ljude, no svi koji su hranili vrapce znaju da su oni veoma plašljivi i da ljudima neće prići i po nekoliko godina. Vjeverice su također veoma nepovjerljive, tako da je očito da ih ovaj čovjek dugo vremena hrani.

Zbog toga se među njima stvorila zaista posebna veza. One dolaze zbog hrane, naravno, ali je divno vidjeti kako se uz njega osjećaju slobodno i opušteno. S obzirom na to da često, nažalost, divljim životinjama nije dobro u blizini ljudi, ovo je divan primjer koji pokazuje suprotno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 04:51