SLAVNA GLUMICA

ZARAĐUJE MILIJUNE, A ŽIVI OD 50.000 DOLARA 'Novac te udalji od dragih ljudi koji nemaju puno'

NEW YORK, NY - APRIL 26: Actress Keira Knightley attends the CHANEL Dinner in honor of the 2014 Tribeca Film Festival closing night film "Begin Again" at Tribeca Grill on April 26, 2014 in New York City. (Photo by Bryan Bedder/Getty Images for CHANEL)
 Bryan Bedder/AFP / 2014 Getty Images

Glumica Keira Knightley najbogatija je filmska zvijezda u SAD-u mlađa od 30 godina.

Iako na svom računu ima više od 50 milijuna dolara, Keira je šokirala javnost kad je otkrila da sebi godišnje isplaćuje tek 50.000 dolara plaće.

- Mislim da živjeti skupim životnim stilom znači da se ne možeš družiti s ljudima koji ne žive na isti način. To te udalji od dragih ljudi, a neki od mojih najboljih događaja bili su upravo na nekim nimalo luksuznim mjestima - objašnjava glumica. Jedan od dokaza da zaista živi skromno u odnosu na svoje mogućnosti i bankovni račun dokazuje i skromna svadba s Jamesom Ringtonom u Francuskoj gdje je reciklirala te kao vjenčanicu nosila haljinu koju je 2008. godine nosila na BAFTA-inu tulumu.

- To je bilo moje nešto staro. I svidjelo mi se da od toga ne pravim veliku stvar. Htjela sam da se svi dobro provedu, kao što i jesu. Sad je cijela haljina uništena crvenim vinom - ispričala je kroz smijeh Keira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 08:13