U DRUŠTVU SUPRUGA

HOLIVUDSKA ZVIJEZDA NA HVARU Glumica Keira Knightley u tajnosti partijala u Carpe Diemu!

Holivudska glumica u Hrvatsku je pratila supruga Jamesa Rightona koji je nastupio na For festivalu

Sezonu partijanja u hvarskom Carpe Diemu otvorio je nitko drugi nego holivudska zvijezda Keira Knightley.

Prelijepa 29-godišnja glumica tamo je stigla u pratnji svog supruga Jamesa Rightona, koji je na Hvaru nastupio u sklopu For festivala.

Prekrasna uživo

Zgođušni Righton glavni je vokal britanskog benda Klaxons, a holivudska diva u braku je s njim od svibnja prošle godine. Premda Keira nije viđena u klubu Veneranda, gdje su Klaxonsi nastupili, kasnije te večeri pojavila se na after partyju u Carpe Diem Beach klubu. Zvijezda se ponašala vrlo opušteno, plesala je i zabavljala se sa suprugom i njihovim prijateljima. Bila je vrlo pristupačna te je razgovarala i s Benjaminom Radićem, DJ-em hvarskog kluba kojemu je pohvalila lokaciju after partyja, a posjetiteljima nije promakla njezina fascinatna ljepota.

Prva godišnjica

Keira i James nedavno su proslavili prvu godišnjicu braka, vjenčali su se lani u Francuskoj na intimnoj proslavi na kojoj je bilo samo 11 uzvanika. - Molila sam supruga da me nauči nekoliko akorda na gitari za moju novu filmsku ulogu, ali taj je pokušaj završio gotovo razvodom i ubojstvom - prepričala je nedavno šaljivu zgodu iz njihova zajedničkog života, potvrdivši da se ona i njezin suprug odlično zabavljaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 15:04