NAKON TRI GODINE

Prekinuli Danijela Trbović i Oliver Frljić: 'Naša ljubav je preminula, ispraćaj pokojnice obavili smo u krugu najuže obitelji'

 Tonči Plazibat / CROPIX

ZAGREB - Nakon tri godine veze prekinuli su HTV-ova voditeljica Daniela Trbović i redatelj Oliver Frljić. Par koji je djelovao, unatoč razlici u godinama, izuzetno skladno i kompatibilno u intelektualnom i svjetonazorskom smislu, više ne živi zajedno što je potvrdila i sama Trbović, koja bez obzira na ovaj rasplet u svom privatnom životu ni najmanje nije izgubila svoj smisao za humor.

- Priopćenje obitelji i prijateljima da je moja i Oliverova ljubav blago Gospodinu preminula i da smo ispraćaj drage pokojnice obavili u krugu najuže obitelji. I još samo nešto, nadam se da će moja emisija 8. kat sada biti još gledanija - kao iz topa ispalila je jučer Daniela, što je izazvalo salvu smijeha u njezinoj redakciji na Prisavlju.

Razloge prekida nije otkrivala, samo je potvrdila kako svoju ljubavnu vezu nisu okončali zbog ‘treće osobe’, dodajući pri tome ‘što god da ta bi taj pojam treće osobe trebao značiti’. Ovakav Danijelin stav i ne čudi, samo je ostala dosljedna sebi, iskrena i duhovita čak i kada su u pitanju one neugodne životne situacije.

A kroz jednu takvu HTV-ova voditeljica već je prošla kada joj se raspao brak sa Šimom Vlajkijem 2005. godine. I tada je bez puno uvijanja, kada joj je jednostavno sve prekipilo rekla kako je našla u stanu ženske gaćice koje nisu njezine i tu je okončala daljnje spekulacije i tračanja po kafićima. No, to nije zaustvilo i Šimu Vlajkija koji je čim se doznalo za Danijelinu ljubav s Frljićem, optužio bivšu suprugu (još jedna njegova optužba u nizu na njezin račun) kako ne viđa njihovog sina Lovru koliko mu to zakon dopušta , jer Danijela stalno nalazi neke izlike.

Ta natezanja su u međuvremenu stala (barem ona javna), a tandem Frljić i Trbović počeo je funkcionirati kao i svaki drugi, oni konzervativnijih pogleda na svijet prestali su se čuditi razlici u godinama (Daniela je starija od Olivera 13 godina) i vrlo brzo, gotovo od samog početka veze počeli su i zajednički život. Oliver je zbog posla bio dosta odsutan, a Trbović je izjavila kako bi ipak i ona i njezin 13-godišnji sin Lovro voljeli da je on ipak više tu.

- Za sada je to prihvatljivo - kazala je prije nekoliko mjeseci za Story Trbović no i dodala kako je ona u životu ipak tip za sve ili ništa, pa se sada može tek nagađati kako je to vjerovatni razlog njihovog razlaza. O braku nisu razmišljali, vjerovatno jer i Frljić ima brak iza sebe iz kojeg ima kćer Sašu.

- Ne razmišljam o vjenčanju. Ne treba nam nikakva formalna potvrda naše ljubavi. Naš odnos savršeno funkcionira i bez toga, oko čega se oboje slažemo - izjavio je redatelj prije mjesec i pol dana za tjednik Gloria, a da dijele isti stav o bračnoj zajednici potvrdila je već nekoliko puta u javnosti i sama Danijela.

Inače, posljednjih tjedana kao da je došlo do prave epidemije kada su ljubavni krahovi poznatih parova u pitanju. Prvo je početkom rujna krenula glasina o svađi Severine Vučković i Milana Popovića, potom je uslijedila najava razvoda Nives i Dine Drpića, a prekjučer su svoj razlaz potvrdili i Jelena Veljača i Janko Popović Volarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 07:28