TKO JE NAJBOLJI KUHAR?

Arhitekti i medicinari u Masterchefu

ZAGREB - Najiščekivaniji kulinarski show Masterchef Hrvatska, koji će se uskoro početi prikazivati na Novoj TV, izazvao je velik interes među Hrvatima pa se za priliku da sudjeluje u showu i stekne titule najboljeg hrvatskog chefa prijavilo čak 1500 kandidata.

Kako su za natjecanje potrebna samo dva uvjeta, punoljetnost i nikakvo porfesionalno iskustvo u kuhanju, ekipa koja će se pokušati naći pred malim ekranima u ulozi kuhar doista je šarolika.

Među potencijalnim kandidatima tako će se s kuhačom u ruci na današnjoj audiciji u zagrebačkom restoranu Wine & Gastro Academy naći različiti profili mogućih natjecatelja. Među prijavljenim osobama ima i medicinskih sestara, arhitekata, ekonomista, obrtnika, ali i nezaposlenih osoba.

Svi će oni na audiciji dobiti priliku da u pola sata prezentiraju kulinarske sposobnosti, a potom će se, prema ocjeni i dogovoru žirija, odrediti koji će od njih ući u utrku pred kamerom za laskav naslov najboljeg kuhara. Licencirani televizijski show Masterchef postiže veliku popularnost u zemljama u kojima se prikazuje te je neke od gledatelja naveo na usavršavanje kulinarskih sposobnosti samo da bi se mogli natjecat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 15:39