REALITY SHOW

Big Brother: Više od 4000 Hrvata želi u ‘ukletu kuću’ u Beogradu

Nova sezona reality showa Big Brother bit će drugačija od prethodnih. Kuća Velikog brata seli se u Beograd, a u njoj će s Hrvatima stanovati i Srbi, Crnogorci, Makedonci i Bosanci

ZAGREB - Više od 4000 ljudi iz Hrvatske u proteklih se šest dana prijavilo na natječaj RTL Televizije raspisan za sudionike nove sezone Big Brothera. Uz moguće nasljednike Saše Tkalčevića , Hamdije Seferovića , Danijela Rimanića, Vedrana Lovrenčića, Krešimira Duvančića i Danijele Dvornik, uskoro počinje i potraga za voditeljima ovog reality showa. Kuća Velikog brata ovog će se proljeća nalaziti u Beogradu, a u njoj će s Hrvatima stanovati i Srbi, Bosanci, Crnogorci i Makedonci. Uz ekipu s RTL Televizije, show realiziraju produkcijske kuće Endemol i Emotion Production, koji su radili i prvi jugoslavenski glazbeni reality show Operacija Trijumf.

Loša karma

Još nije poznato hoće li organizatori i voditelje birati po nacionalnom ključu, kao što su činili u Operaciji Trijumf.

Big Brother kuću na beogradskom Košutnjaku novinari su proglasili ukletom. Te su priče počele još prije tri godine, nakon završetka prve sezone srpske verzije showa i nakon što je jedan od bivših stanara ubio vlastitu majku. Samo mjesec dana kasnije u prometnoj nesreći poginulo je troje nekadašnjih natjecatelja Big Brothera, a potom su dvojici njihovih bivših ukućana preminuli bliži članovi obitelji. Lošoj karmi kuće pribrojena je i smrt sina Marine Tucaković, članice žirija Operacije Trijumf, dva pokušaja suicida pjevačice Milice Majstorović te tragičan kraj ljubavne priče Filipa Kapisode, koji je proljetos ubio svoju djevojku pjevačicu Kseniju Pajčin , a potom je izvršio suicid.

Važniji su novac i slava

No, pretendenti za ulazak u kuću Velikog brata očito ne haju za te priče. U ovim kriznim vremenima važniji im je iznos od 100.000 eura, koliko dobiva pobjednik, i slava, makar i kratko trajala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 08:59