ANTE CIZMIC Cropix
SJAJAN PROTIV FURIJE

Hrvat koji je protiv Španjolske eksplodirao: ‘Dominacija je počela na tribini i nastavila se na terenu‘

‘Najbitnije da momčad igra dobro, a svatko tko uđe da da svoj maksimum‘
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 13. siječanj 2024. 14:48

Tin Lučin odigrao je savršenu utakmicu protiv Španjolske. Nakon što ga lani nije bilo zbog ozljede, nakon što je prije dvije godine slučajno došao u prvi plan zbog korona pravila, dugo smo čekali da eksplodira na ovaj način kao protiv Španjolske.

On stalno to pokazuje u poljskoj Wisli, ali nije u priprema odigrao niti jednu utakmicu zbog viroze koja ga je nezgodno napala. No, skrpao se, njegova nastup nije došao u pitanje i onda pokazao svu raskoš u SAP Areni.

- Dominacija je počela na tribini i nastavila se na terenu. Svako tko tko je ušao je dao svoj maksimum i kada pobijediš takvom razlikom takvog protivnika možeš biti sretan.

image
ANTE CIZMIC Cropix

Dvije godine nakon Mađarske dočekali smo vas u ekstra izdanju?

- Najbitnije da momčad igra dobro, a svatko tko uđe da da svoj maksimum. Cindrić, Karačić i Duvnjak nam puno pomognu i u igri i savjetima izvan terena.

Austrija?

- Treba ostati miran, ne stvarati euforiju, jer imamo još dvije utakmice u skupini. Ako tako nastavimo igrati nikoga se ne smijemo bojati. Austrijanci možda nemaju širinu, ali imaju kvalitetne pojedince i to može biti teža utakmica za nas nego što je bila ona sa Španjolskom. Zato moramo ostati koncentrirani maksimalno.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 00:34