Manu Fox

 SCREENSHOT Screenshot
HUK SA SJEVERA

Foto: ‘Raspoložena za Svjetsko prvenstvo‘! Usred bijela dana upala na stadion i počela snimati film za odrasle

Nikome nije jasno kako je 20-godišnja zvijezda filma bez akreditacije prošla pokraj zaštitara
Piše: SNObjavljeno: 27. listopad 2022. 11:35

Brazilski prvoligaš Guarani pokrenuo je službenu istragu nakon što je 20-godišnja porno glumica Manu Fox snimila film za odrasle na tribinama njihovog stadiona Brinco de Ouro.

Huk sa sjevera ovaj put nisu proizveli navijači, nego Manu i njezin partner čiji je petominutni uradak pod naslovom "Raspoloženi za Svjetsko prvenstvo 2022." objavljen na njezinom službenom kanalu. Nogometni fanovi koji prate Manuinu karijeru odmah su prepoznali tribine poznatog stadiona, a u kadru se vidi i grb Guaranija, što je izazvalo skandal.

Iz kluba su za portal UOL Noticias poručili da će pregledom internih sigurnosnih kamera istražiti kako je glumica sa svojom snimateljskom ekipom ušla na stadion, koji je inače otvoren za navijače, ali samo uz prethodnu akreditaciju i u pratnji klupskih dužnosnika. Najavili su da će identificirati odgovorne osobe te poduzeti sve zakonske i odgovarajuće mjere.

A Gazeta piše da je Manu kasnije obrisala video sa svoje stranice, iako je bio dostupan samo pretplatnicima koji plaćaju mjesečnu naknadu.

Linker
28. travanj 2024 04:22