Moussa Sissoko

 INSTAGRAM
DOBIO TUŽBU

Zarađuje milijune, hvali se luksuzom, a sada je pokazao drugo lice! U tandemu sa ženom ispao je pravi prevarant

Engleska tvrtka je podigla tužbu kako bi naplatila dugovanja od 32-godišnjeg nogometaša
Piše: SNObjavljeno: 27. listopad 2022. 12:51

Moussa Sissoko je 32-godišnji francuski nogometaš koji trenutno igra za Nantes, a ranije u karijeri je bio član Toulousea, Newcastlea, Tottenhama i Watforda dok je za reprezentaciju Francuske odigrao 71 utakmicu i postigao dva gola.

Sissoko je u svojoj karijeri zaradio veliko bogatstvo, samo u Watfordu je zarađivao 80.000 funti tjedno, ali očigledno to nije dovoljno da plati sve svoje obaveze.

Naime, engleski The Sun je donio priču kako je Sissoko ostao dužan 60.000 funti za račune za struju dok je igrao u Engleskoj. On je živio u stanju vrijednom tri milijuna funti, ali nije plaćao račune pa ga je tvrtka za distribuciju struje odlučila tužiti.

Kako Sissoko nema račun u Engleskoj, tako mu tvrtka ne može ovršiti račun, ali The Sun prenosi njihovu jasnu poruku. "Nema šanse da izbjegne odgovornost", rekli su iz te tvrtke.

Ovaj 33-godišnjak je živio u stanu vrijednom tri milijuna funti zajedno sa suprugom Marylou Sidibe, a iselili su se ranije ove godine. Supruga i on često ističu luksuzan život kojim žive te projekte kojim se bave. Ovog su puta očito pokazali svoje drugo lice, ono koje je sakriveno od očiju javnosti.

Linker
11. svibanj 2024 12:23