FOTOARENA/DDP USA/PROFIMEDIA Fotoarena/ddp Usa/profimedia
SPOMINJE SE I HAALAND

Španjolci saznaju: Neymarov spektakularan povratak u Europu mogao bi se dogoditi već iduće godine

Predsjednik kluba razmišlja o Neymarovu povratku kako bi skupio ‘bodove‘ u svojoj kampanji za reizbor
Piše: SNObjavljeno: 03. listopad 2024. 07:26

Otkako je Neymar napustio Barcelonu u ljeto 2017. i potpisao za PSG u rekordnom ugovoru vrijednom 222 milijuna eura, gotovo svaki prijelazni rok kruže glasine o njegovu povratku u Europu.

Povratak brazilskog superstara u Kataloniju bio je ozbiljna mogućnost još 2020. godine, no Katalonci tada nisu uspjeli postići dogovor s PSG-om.

Pričalo se o Barceloni i prošle godine kada je napustio PSG, ali je potom završio u Al-Hilalu u Saudijskoj Arabiji.

Ovih se, pak, dana zakotrljala priča koju je istražio Joaquim Piera, novinar katalonskog portala Sport. Zaključio je da bi mogao postojati scenarij po kojem bi se Neymar mogao vratiti u Barcelonu u ljeto 2025.

Kako sada stvari stoje, predsjednik Barcelone Joan Laporta intenzivno razmišlja o Neymarovu povratku kako bi skupio ‘bodove‘ u svojoj kampanji za reizbor.

U nekim varijantama spominjao se i mogući angažman Erlinga Haalanda, međutim čini se da Neymar ima više šanse za potencijalni transfer. Njemu istječe ugovor s Al-Hilalom na kraju tekuće sezone, a novinari u Brazilu sugeriraju da bi se želio vratiti u Europu na godinu dana kako bi se pripremio za Svjetsko prvenstvo 2026. Neymar će smjeti pregovarati s klubom po svom izboru od siječnja kada će se o cijelom slučaju znati više.

Nadalje, Barça ima dugogodišnju suradnju s Pinijem Zahavijem koji je odigrao ključnu ulogu u Neymarovu transferu u PSG prije sedam godina i mogao bi ubrzati cijelu priču, javljaju Katalonci.

Linker
04. listopad 2024 10:36