Iñigo Martínez u sukobu s mladim navijačem

 SCREENSHOT
IZGUBIO ŽIVCE

VIDEO Barcelonin igrač poludio, izašao iz auta i krenuo u obračun s navijačem: ‘Ovo ti je zadnji put...‘

Iñigo Martínez nije istrpio vrijeđanje mladog navijača po izlasku iz trening kampa katalonske momčadi
Piše: SNObjavljeno: 01. travanj 2024. 15:59

Vrhunski nogometaši se moraju boriti s velikom popularnosti koja im ne omogućuje normalan život, a događa im se da i izgube živce zbog nasrtljivih i dosadnih navijača. To se danas dogodilo Barceloninom braniču Iñigu Martínezu.

On je izlazio iz trening kampa katalonske momčadi i prolazio pored navijača koji su mu nešto dobacivali. Takve stvari su, na žalost, uobičajene i nogometaši uglavnom ne gube živce zbog njih, ali ovaj put je Martínez zaustavio svoj automobil i krenuo u verbalni obračun s mladim navijačem.

- Ovo je posljednji put da si me nazvao glupim, jesi li me čuo? Posljednji put. Ovo je posljednji put da me vrijeđaš, i ti i tvoj prijatelj - rekao je Martínez unijevši se u lice mladom navijaču te dodao:

- Nemoj biti drzak, jer sam ljut.

Španjolska Marca donosi kako se igrači Barcelone i Reala svakog dana suočavaju s ljudima koji ih čekaju van trening kampa i vrijeđaju ih kako bi nogometaši izgubili živce. Ljudi koji ih vrijeđaju sve to snimaju svojim pametnim telefonima te se nadaju burnoj reakciji kako bi njihova objava na viralnim mrežama postala viralna. Martínez se danas nije mogao suzdržati.

Video ove konfrontacije pogledajte OVDJE.

Linker
16. svibanj 2024 22:43