GORAN MEHKEK Cropix
DI MARZIO OBJAVIO

Vatreni u 31. godini na pragu životnog transfera: Stigla službena ponuda nogometnog giganta, evo što slijedi!

‘Još uvijek nema odgovora iz Intera, klub će razgovarati s oba igrača i vidjeti kakve su njihove želje‘
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 15. siječanj 2023. 08:50

Barcelona je izuzetno zaposlena u posljednjih nekoliko dana unatoč činjenici da klub posluje pažljivo tijekom siječanjskog prijelaznog roka. Još jučer su španjolski mediji javili kako Katalonci razmatraju opciju zamjene koja uključuje i našeg Marcela Brozovića.

Katalonski novinar Gerardo Romero objavio je da je nekoliko posrednika predložilo zamjenu koja uključuje Barceloninog Francka Kessieja i veznjaka hrvatske reprezentacije i Intera Marcela Brozovića (30).

Romero je dodao da Barca proučava ponudu i da su čak zadovoljni njome. Danas je stigla i nova jaka najava mogućeg dogovora. Ugledni ekspert za transfere, Gianluca di Marzio, tvrdi kako je Barcelona poslala i službenu ponudu milanskom klubu

image

Franck Kessie (lijevo)

JOSE JORDAN Afp

.

"U posljednjim satima Inter je zaprimio ponudu Barcelone za zamjenu Brozović - Kessie, i tako potvrdio glasine koje su se pojavile u španjolskim medijima. Još uvijek nema odgovora iz Intera, klub će razgovarati s oba igrača i vidjeti kakve su njihove želje", napipsao je Di Marzio na Twitteru.

Vidjet ćemo kako će se razviti ovaj posao. Španjolci tvrde da Kessie i nije baš sklon napuštanju Barcelone. Tottenham je prije nekoliko dana postao prvi klub koji je za njega dao formalnu ponudu. Engleski klub je stavio 15 milijuna eura na stol kako bi ga potpisao u siječnju, ali veznjak Obale Bjelokosti je uvjeren da može nagovoriti Xavija za više minuta ove sezone.

Linker
29. travanj 2024 05:31