Brozović i Kessie su imali međusobne dvoboje dok je Kessie igrao za Milan

 PIERO CRUCIATTI Anadolu Agency Via Afp
TALIJANI SE RASPISALI

Legenda kluba ‘šalje‘ Brozovića u Barcelonu, Hrvat sve bliže transferu karijere: ‘Ovo bi bilo jako logično‘

Giuseppe Bergomi smatra kako bi razmjena između Barcelone i Intera bila dobra stvar za talijanski klub.
Piše: SNObjavljeno: 16. siječanj 2023. 09:24

Sve je glasnija priča kako bi Marcelo Brozović karijeru mogao nastaviti u Barceloni. Jučer je objavljena vijest kako je katalonski klub poslao službenu ponudu Interu, a danas talijanski mediji analiziraju potencijalni odlazak.

Barcelona bi Brozovića željela dovesti u razmjeni igrača po kojoj bi hrvatski reprezentativac došao na Camp Nou dok bi u suprotnom pravcu otišao Franck Kessie koji se nije najbolje snašao u Španjolskoj nakon što je prošlog ljeta došao iz Milana.

Brozovićev mogući odlazak iz Intera komentirao je i Giuseppe Bergomi, jedan od najvećih igrača Nezazzurra u povijesti kluba.

"Brozović je za Inter bio nezamjenjiv dok u njegovoj ulozi nije zaigrao Hakan Calhanoglu, a tu je i Kristjan Asllani kojem treba kontinuitet igara. Vezni red Intera nije fizički toliko jak i Kessie bi bio zanimljiv igrač za dodati ga ovoj momčadi, posebno kada je zamjena za Brozovića pronađena u Calhanogluu. Ova razmjena igrača bi bila jako logična", rekao je Bergomi u emisiji Sky Calcio Show.

Ovom potencijalnom razmjenom bavi se i Corriere dello Sport koji također ističe da su Calhanoglu i Asllani dovoljno dobre zamjene za Brozovića. Corriere tvrdi kako je Inter i ranije želio Kessieja, ali Barcelona nije bila zainteresirana dok bi transfer sada mogao biti ostvaren dodavanjem Brozovića u cijelu priču.

Linker
09. svibanj 2024 17:17