JAVIER SORIANO Afp
ŽESTOK NASTUP LEGENDE REALA

‘Ja sam potpuno izgubljen! Pa zar niti jednog nije mogao uvesti? Pa Real te plaća, kako možeš ne igrati!?‘

Nekadašnji Realov veznjak ogorčen je nekim potezima i navikama Carla Ancelottija ove sezone
Piše: S.N.Objavljeno: 22. ožujak 2022. 13:58

Katastrofa koju je Real doživio u nedjelju u El Clasicu i dalje je glavna tema svih nogometnih priča. Iako je ‘Kraljevski klub‘ i dalje apsolutni favorit za osvajanje prvenstva što mu teško može izmaći, poraz od 4:0 na Santiago Bernabeu od velikih rivala baca sjenu na momčad Carla Ancelottija.

Puno je kritika na račun odluke talijanskog trenera da Luku Modrića ‘gurne‘ na poziciju ‘lažne devetke‘ što se pokazalo lošom idejom, a javljaju se i oni kojima nije jasno da Real nije s klupe imao igrače koji bi preokrenuli utakmicu. Jedan od onih kojima nije jasno zašto Ancelotti nije koristio pojedine igrače je Realova legenda Guti.

image

Ancelotti nije koristio neke zvijezde koje je imao na klupi

JAIME REINA Afp

"Na klupi imate Hazarda, Jovića, Balea, Isca i kažete mi da niti jednog od njih ne mogu uvesti u igru? Što se događa, ja sam potpuno izgubljen", rekao je Guti i nastavio:

"Gledam utakmicu protiv Barcelone i vidim klupu Real Madrida da bih otkrio kako je prva zamjena u drugom poluvremenu za Real Mariano. Kako je to moguće? Zar Bale i Hazard nisu tamo? Realova prve ofenzivna zamjena je Mariano koji nije igrao ove godine", pitao se nekadašnji Realov veznjak.

Guti je za Real odigrao 542 utakmice i 9. je po broju nastupa za ‘Kraljevski klub‘, a osim o igračima s klupe, imao je nešto za reći i o mladoj brazilskoj zvijezdi.

"Vinicius razmišlja više o sucima i protivnicima nego o igranju nogometa", kratko je rekao Guti da bi se opet vratio problemu igrača s klupe.

"Real ne može igrati s 12 ili 13 igrača. Veliki klubovi, koji se žele boriti za Ligu prvaka, La Ligu i Kup kralja ne mogu raspolagati samo s 14 igrača. Što se ovdje događa? Ako netko ne želi igrati, on ne može biti dio Reala. To je jednostavno. Klub ili Carlo Ancelotti trebaju takvom igraču reći da ode na press konferenciju i kaže kako ne želi igrati. Real te plaća, kako možeš ne igrati."

Linker
28. travanj 2024 00:07