Gareth Bale je dugo u drugom planu u Real Madridu iz kojeg nikako ne želi otići

 JOSE JORDAN Afp
VELŠANIN IM ODGOVORIO

Španjolci žestoko opleli po Garethu Baleu: ‘On je jedan parazit koji siše krv i novac iz Reala‘

Španjolska Marca nije se suzdržavala pa je velškog reprezentativca prozvala parazitom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. ožujak 2022. 14:40

Gareth Bale nije najomiljeniji lik u Real Madridu i Španjolskoj. U klub je stigao još 2013. godine za preko 100 milijuna eura i, iako je krenuo dobro, nakon koje sezone su počeli problemi s njim i sada ga se Real nikako ne može riješiti.

Za Real je dao 106 golova i upisao 67 asistencija u 256 utakmica no nije opravdao povjerenje i igrao na razini koja se od njega očekivala. Uz to, nije se potrudio naučiti niti riječ španjoslkog. U Realu ga se žele riješiti već nekoliko sezona, ali nitko ga ne želi kupiti. Ove sezone je u pet utakmica zabio jedan gol, a španjolska Marca ga je zbog svega prozvala parazitom.

"Parazit Bale dolazi iz hladne i kišne Britanije. Nastanio se u Španjolskoj, u Real Madridu gdje je najprije glumio da voli svoj klub, ali onda mu je, u skladu sa svojom parazitskom prirodom, počeo sisati krv i ne davati ništa zauzvrat. Ne siše ovaj prazit samo krv nego i klupski novac", opisala je Balea Marca.

Nije dugo trebalo čekati Baleov odgovor. Velšanin je na okupljanju reprezentacije otočkim medijima rekao kako bi imao svašta za reći, ali da je bolje da šuti.

"Ne zanima me što španjolski mediji pišu o meni. Za mene je to gubitak vremena. Ne čitam njihove medije. Mogao bih reći još puno stvari, ali bolje mi je da šutim", poručio je Bale.

Linker
19. travanj 2024 20:55