Barcelona dobiva najveće pojačanje ovog ljeta

 JOSEP LAGO Afp
KRAJ TRANSFER SAGE

Barcelona dogovorila najveće pojačanje ovog ljeta, jedan od najboljih napadača stiže već za vikend?

Katalonski div je sve dogovorio s Bayernom i Robert Lewandowski bi trebao uskoro promijeniti sredinu
Piše: Andro PolićObjavljeno: 16. srpanj 2022. 08:45

Jedna od najdužih transfer sapunica ovog prijelaznog roka uskoro bi trebala dobiti svoj kraj. Bayern i Barcelona konačno su dogovorili sve detalje za transfer Roberta Lewandowskog (33) u redove katalonskog velikana.

"Kralj transfera" Fabrizio Romano u petak navečer je objavio kako će poljski napadač tijekom ovog vikenda potpisati ugovor s Barcelonom, a Bayern će dobiti odštetu od 50 milijuna eura uz bonuse. Lewandowski je stupio u kontakt sa španjolskim klubom već početkom godine, a u zadnje vrijeme sve je glasnije negodovao vezano uz ostanak u redovima Bavaraca.

Posljednjih su se dana pojavile snimke gdje je potpuno bezvoljan na treninzima Bayerna, dajući do znanja upravi da želi otići. Iako su za njega zainteresirani bili i drugi klubovi poput PSG-a i Chelseaja, njegov izbor je bila Barcelona.

Za Bayern odigrao 375 utakmica i postigao čak 344 pogotka, a u klub je stigao u ljeto 2014. Lewandowski će tako postati četvrto pojačanje Barcelone za novu sezonu. U klub su bez odštete stigli Andreas Christensen iz Chelseaja i Franck Kessié iz Milana, dok je za, sada već bivšeg igrača Leedsa, Raphinhu plaćena odšteta od 58 milijuna eura.

Linker
29. travanj 2024 22:25