MARK PAIN/PA IMAGES/PROFIMEDIA
TURBULENTNO NA BRIDGEU

Chelsea se okrenuo novom velikom trenerskom imenu, a Lampard privremeno preuzima momčad već protiv Wolverhamptona?

Chelseajev vlasnik Todd Boehly ima novu opciju za trenersku klupu svoje momčadi
Piše: SNObjavljeno: 06. travanj 2023. 07:01

Frank Lampard favorit je za preuzimanje Chelseajeve trenerske klupe do kraja sezone, ali za ulogu trajnog trenera pojavilo se novo ime.

Uprava Chelseaja ozbiljno razmatra o Antoniju Conteu kao novom dugoročnom rješenju na klupi Bluesa, javlja Independent. Navodi se kako Chelseajev vlasnik Todd Boehly Contea vidi kao pobjednika koji bi mogao uvesti potrebnu strukturu i poredak u veliku Chelseajevu momčad. Navodno do konkretnog sastanka još nije došlo, ali isti bi se prema najavama mogao dogoditi sljedećeg tjedna.

Talijanski stručnjak nedavno je smijenjen s menadžerske klupe Tottenhama nakon godine i pol provedene u klubu, a Chelsea je već vodio između 2016. i 2018. godine. U tom je periodu osvojio premierligaški naslov u sezoni 2016/17., kao i FA Cup u sezoni 2017/18. Conte je u Chelseaju smijenjen u srpnju 2018. godine, a londonski mu je klub zbog prijevremenog raskida ugovora morao isplatiti odštetu od 9 milijuna funti.

U Chelseaju su u srijedu obavili razgovor s Luisom Enriqueom, a planiraju još intervjuirati i Juliana Nagelsmanna i Mauricija Pochettina prije konačne odluke.

Engleski mediji navode kako su Chelseajevi igrači uvjereni da će odluka pasti između Nagelsmanna i Enriquea, a u međuvremenu se očekuje da bi Lampard mogao voditi momčad na gostovanju kod Wolverhamptona u subotu.

Linker
28. travanj 2024 17:28