Marko Metlas/Imago Sportfotodienst/Profimedia
UTAKMICA ODLUKE

‘Nismo se bojali ni većih reprezentacija od Srbije‘: Ozbiljno upozorenje za Piksija i društvo

‘Kad čuvaš i braniš ono što je sveto protivnik može vrijediti silne milijune‘
Piše: SNObjavljeno: 16. listopad 2023. 13:05

Pred nogometnom reprezentacijom Srbije je jedna od najvažnijih utakmica godine. U utorak u 20.45 na Marakani je na rasporedu okršaj kvalifikacije skupine G za plasman na Euro između Srbije i Crne Gore.

Srbija pod vodstvom Dragana Piksija Stojkovića je trenutno drugoplasirana momčad skupine G s 10 bodova, tri manje od lidera Mađarske i dva više od trećeplasirane Crne Gore, ali i utakmicom više.

- Kod Srbije su stvari sigurno drugačije nakon Budimpešte, ali kod nas je sve isto, mi smo fokusirani sami na sebe. Srbija je protiv Mađarske izgledala ozbiljno, ali ima mana i tu tražimo našu priliku, rekao je crnogorski reprezentativac Stefan Mugoša koji je pun optimizma.

image
Alex Nicodim/Nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia

- Ulog je velik, ali uz pomoć navijača koji će doći u velikom broju, možemo do povoljnog rezultata. Igrali smo i protiv većih reprezentacija od Srbije, pa se nismo bojali. Moramo pokazati od čega su napravljeni Crnogorci. Kad igraš za reprezentaciju i predstavljaš svoju državu, kad čuvaš i braniš ono što je sveto protivnik može vrijediti silne milijune. Takve me usporedbe ne zanimaju - istaknuo je Mugoša, inače igrač Incheon Uniteda.

Linker
23. lipanj 2024 16:21