Pablo Mari i Gerard Deulofeu

 FILIPPO MONTEFORTE Afp
PRAVA MUKA

Najgori dani nekoć velike nade: ‘Ne možete zamisliti što mi se događa, možda više nikad neću igrati nogomet‘

Svoju karijeru Deulofeu je započeo u Barceloni prije nego što je otišao na posudbe u Everton i Sevillu
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 22. veljača 2024. 06:57

Nekoć velika nada Barcelone Gerard Deulofeu (29) proživljava najgore dane svoje nogometne karijere. Aktualni igrač Udinesea u Italiju se zaputio 2020. godine u želji da uspije u talijanskom nogometu. Međutim, 22. siječnja 2023. doživio je najtežu ozljedu u karijeri protiv Sampdorije

Deulofeu je u ljeto prošle godine obnovio ugovor sa sadašnjom momčadi do 30. lipnja 2026. godine, no situacija u kojoj se nalazi mogla bi mu poremetiti buduće planove. Nije želio iznositi više detalja o, ali je pokušao biti maksimalno iskren prema novinaru.

- Ne mogu puno pričati, jer imamo dogovor s klubom, ali kažem vam da je to prava muka, ne možete zamisliti što mi se događa, rekao je Deulofeu u nedavnom intervjuu.

- Mjesecima znam da bi se moglo dogoditi da više nikada neću igrati nogomet i to moram prihvatiti. Unatoč tome pokušavam doći do toga - dodao je.

Svoju karijeru Deulofeu je započeo u Barceloni prije nego što je otišao na posudbe u Everton i Sevillu. U karijeri je još igrao za Milan i Watford prije nego što je došao u Udinese. Za Udinese je skupio 68 nastupa u kojima je upisao 18 golova i 14 asistencija. Sada je zbog ozljede upitno hoće li ikad zaigrati nogomet.

Linker
05. travanj 2024 18:26